Weekend fun (evenimente 17-19 iulie)

evenimente de weekend 1-3 iulie

Ne așteaptă un weekend plin de evenimente în aer liber, mai ales concerte și piese de teatru pentru că sărbătorim 10 ani de unteatru.

Summer Loving Fair – În weekendul 17+18+19 Iulie, dragi iubitoare de design romanesc, ferite de aglomeratia si zgomotele orasului, veniti de va relaxati si rasfatati cu cele mai frumoase creatii ale unor talentati designeri romani, la preturi promotionale doar pe perioada evenimentului! Etajul Designerilor Romani, Dacia 39, etaj 1! 17+18+19 Iulie intre 13:00-19:00!

evenimente weekend 17-19 iulie
summer loving fair

Jazz în grădină – Vineri, 17 iulie, deschidem songbookurile americane, acordăm vibe-ul cu un pic de Brazilia și luam flipflopșii la dans pe muzica Cristinei Radu și a lui Serghei Manaf. Hai la un jazz în grădina FlipFlop!

evenimente weekend 17-19 iulie
jazz in gradina flipflop

Blaake Acoustic Session | Music in the Garden Contego The Coffee Factory ne invită vineri seara la o sesiune acustică funky fresh cu Blaake, în grădina lor.

evenimente weekend 17-19 iulie
blaake acustic in gradina the coffee factory

Zilele unteatru 10 unteatru sărbătorește 10 ani de activitate printr-o mare petrecere aniversară vreme de 10 zile, în aer liber, la Roaba de Cultura (în parcul Herăstrău). Programul Zilelor unteatru este disponibil pe www.unteatru.ro.

evenimente weekend 17-19 iulie
zilele unteatru 10

Evenimentele din cadrul Zilelor Unteatru, din acest weekend sunt:

Premieră: Singurătatea pietrelor | Zilele unteatru 10#unteatruCinematic // proiecție în premieră, în Zilele unteatru 10. Acest spectacol explorează lumea copiiilor născuți în această realitate diferită și dramele pe care le trăiesc părinții acestora. Vineri, de la ora 22:00 la Roaba de Cultura.

evenimente weekend 17-19 iulie
singuratea pietrelor la zilele untetaru

Vindecare – unconcert Alex Stefanescu | Zilele unteatru 10 – Ești un om de succes formidabil, reușita e a doua ta natură și obții mereu, fără excepție, tot ce-ți dorești? Nu greșești niciodată şi lucrurile ies tot timpul conform planului? Trăiești într-o stare constantă de extaz, creativitate, recunoștință, pozitivitate și liniște sufletească? Ai succes nebun in dragoste, castigi constant la loto și trăieşti în opulență regală şi de bun gust? Totul se leagă în viața ta și nu ști ce-i aia suferință de orice fel?
Felicitări, te poți bucura în voie de viața ta perfectă și instagramabilă.
Pentru ceilalți…există o Vindecare! E un concert! Simplu! O voce și o chitară ce explorează soluțiile posibile pentru viața celorlalti 99% dintre oameni. Sâmbătă, de la ora 19:00 la Roaba de Cultura.

evenimente weekend 17-19 iulie
Vindecare unconcert Alex stefanescu

„Alcesta” de Euripide | Zilele unteatru 10 – O tragedie despre Admet, rege în Phera și frumoasa lui soție, Alcesta, a căror dragoste a supărat zeii și acum ei trebuie să se supună pedepsei. Dar, cum în viață nimic nu rămâne suspendat în tragic, și în povestea aceasta apare un erou care va încerca imposibilul. Sâmbătă, de la ora 22:00 la Roaba de Cultura.

evenimente weekend 17-19 iulie
acesta de euripide zielle untetaru

Unconcert Maria Răducanu & Maxim Belciug | Zilele unteatru 10 – Duminică, 19 iulie 2020, ora 19.00, Maria Răducanu și Maxim Belciug vin la Roaba de Cultură, cu vocea și ghitara, să ne cânte la sărbătoarea Zilele unteatru 10.

evenimente weekend 17-19 iulie
unconcert maria raducanu si maxim belciug zilele unteatru

Carina pe drumul spre casă | Zilele unteatru 10 – Carina se pierde de părinții ei într-unul din mall-urile bucureștene. Ajunsă singură pe străzile orașului, Carina trebuie să găsească drumul spre casă. Un drum pe care îl petrece alături de Margo – pisica orașului, cea care știe fiecare stradă, fiecare bloc (mai nou sau mai vechi), fiecare piață cu tarabe sau fără, fiecare stație de metrou sau de troleibuz.Astfel, Carina are parte de o experiență unică, prin care reușește să descopere un oraș neștiut până atunci. Un oraș colorat, care conține un pic de magie, un pic de muzică și un pic de… nebunie urbană. Duminică de la 10:00 dimineața.

evenimente weekend 17-19 iulie
Carina pe drumul spre casa zilele unteatru

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.