Weekend fun (evenimente 3-5 martie)

evenimente weekend 3-5 martie

Primul weekend de primăvară, ne așteaptă cu multe târguri de Mărțișor, dar și alte evenimente interesante.

Dichisar de Martie – 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐝𝐚̆𝐫𝐮𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐬𝐢𝐦𝐛𝐨𝐥 𝐚𝐥 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮 𝐚𝐢 𝐯𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐥 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐬̦𝐭𝐢. Pentru femeile speciale din viața noastră, pentru noi începuturi, pentru iubire, culori și infinit de multe moduri prin care ne arătăm aprecierea față de toți cei dragi nouă. Surprinde sentimentul unic de a dărui zâmbete împachetate în creații unice, realizate cu grijă și iscusință de creatorii români. Alege să dăruiești un cadou cu adevărat special!

Timp de 2 weekenduri, exact la timp înainte de 1 și 8 Martie, ai ocazia să te reîntâlnesti cu zeci de creatori din toată țara, care s-au pregătit cu mii de produse lucrate manual. Găsești cea mai mare selecție de mărțișoare și cadouri pentru 8 Martie, cu ajutorul cărora cu siguranță vei face femeile dragi din viața ta să se simtă apreciate și iubite.

dichisar weekend 3-5 martie

New Vegas Show – “New Vegas Show” este un two-men show reprezentativ pe scena jazz/swing din Romania, care s-a afirmat in ultimii ani drept un omagiu de referinta al repertoriului “The Great American Songbook” (popularizat, printre multi altii, de solisti celebri, cum ar fi Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett si Ella Fitzgerald). Este format din doi solisti profesionisti de exceptie, Petru Calinescu si Maximilian Muntean, ambii venind cu o dragoste autentica pentru acest repertoriu. Un concept exclusiv, cu accent pe eleganta si bun gust, care transpune publicul direct in anii ’40 si ’50.

new vegas show weekend 3-5 martie

Lavandișor 2023 – Hai la Lavandișor, ediția 2023, sa alegi cadoul potrivit pentru cei dragi!
Vei găsi sute de produse inedite, create cu suflet de mici afaceri creative românești.
Vino sa cunosti artizani și producători de lavandă din toată țara 🌸 timp de 2 weekend-uri lavandastice, cu tâlc, oameni faini, multe povești și zâmbete!

lavandisor weekend 3-5 martie

4&5 martie Mezanin Market  Cartierul Creativ – Aducem primăvara mai aproape cu Mezanin Market la Palatul Universul, cu cea mai bună cafea de la Beans&Dots și mici cumpărături de la antreprenori locali – în Cartierul Creativ. Timp de două zile vizitatorii vor putea găsi bijuterii, produse de design interior, băuturi și dulciuri artizanale, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, accesorii speciale, cosmetice naturale.

mezanin market weekend 3-5 martie

The Cuban Project – Sangre caliente, ritmuri amețitoare de salsa și cha-cha, muzică live și o atmosferă care alungă vremea urâtă. The Cuban Project revine pe scena Restaurantului Elisabeta cu un show care amintește de serile de vară. Hit-uri celebre, precum Guantanamera sau Che Guevara, nu te lasă indiferent atunci când sunt interpretate cu pasiune de Omar Secada, El Niño și Rafa de Cuba.

the cuban project weekend 3-5 martie

Zilele Filmului German #15 – ZILELE FILMULUI GERMAN se întorc la București între 2-5 martie și vor aduce publicului cele mai noi producții germane ce vor fi găzduite de Cinema Elvire Popesco.

Organizat de Goethe-Institut, festivalul adună anul acesta cele mai bune filme germane din perioada recentă și le arată pentru prima dată pe marele ecran publicului cinefil.

zilele filmului german weekend 3-5 martie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.