Ce facem de Revelion 2023?

RECOMANDARI Revelion 2020

Probabil cea mai auzită întrebare în lunile noiembrie și decembrie – ‘Ce facem de Revelion?’. Nu vă temeți, dacă ați rămas fără planuri sau pur și simplu vă feriți de prețurile explodate de la munte, am adunat eu câteva sugestii de petreceri faine în București la care ați putea merge:

Revelion: Great Gatsbsy @ the villa. – Evenimentul se va desfășura în centrul orașului, la Piața Romană, strada Ernest Broșteanu, Nr.7. Evenimentul se va desfășura pe zona de parter pentru party și parter și etajul unu pentru bufet. Cel mai mic preț din București pentru un Revelion PREMIUM

Acces eveniment + 3 băuturi – 200 RON

Acces eveniment + 3 băuturi + loc la masă parter – 300 RON

Acces eveniment + 3 băuturi + bufet suedez + acces pe etajul 1 – 400 RON

DJ all night long. Special Guest White Trumpet – Live trumpet show live – Probabil unul dintre cei mai buni trompetiști din România. A făcut show-uri de la Untold la Vama Veche.

revelion the great gatsby

Revelion la palat 2023 – Vino pe 31 decembrie, începând cu orele 19:00, în Sala Unirii, Palatul Parlamentului, pentru a sărbători impreuna cel mai asteptat moment dintre ani si sa participi la cea mai eleganta pretrecere de Revelion din Bucuresti! Gazda evenimentului este Mihai Morar, care va invita pe scenă cei mai in vorga artiști ai momentului: Delia, Theo Rose, Diana Matei și Taraful Cleante. Bucură-te de o petrecere inedită alături de Mihai Morar și de invitatii săi!

🎟️ Pentru detalii și bilete intră pe : www.revelionlapalat.ro

revelion la palat

THE MIDNIGHT PLAN | HARE 31.12 – Doamnelor și Domnilor, a venit timpul pentru acel PLAN pe care îl așteptăm cu toții an de an… Este momentul să ne întindem aripile spre un viitor plin de speranță, pe ritmurile melodice ale artiștilor noștri cu care deja sunteți familiarizați.

Planul îl facem într-una dintre locațiile noastre preferate, HARE, împreună, pe același ritm.

First Release – 200 LEI (50 bilete)
Second Release – 250 LEI

BILETUL INCLUDE:

– Open Buffet până la 00:00
– Un pahar de șampanie

revelion hare garden

Shukar Revelion 2023 // Combinatul Fondului Plastic – O primă ediție a unui alt fel de Revelion!
Pentru că, nu-i așa, la ce bun unul fără de distracție maximă? Sigur, o să ciocnim pahare, o să bem…dar cel mai important e că o să dansăm SHUKAR pentru că @abaschub, @ligia.kesisian si @pixar_stelar au spus și ei da!

Sună bine? Crede-ne, o să fie SHUKAR de foaaaarte bine!

Unde? Combinatul Fondului Plastic, Galeria SENAT (Străulești 20, Bucuresti)

Când? Cum când? De pe 31 decembrie 2022 până pe 1 ianuarie 2023 😁 Da, da…de la ora 21:00

Vreau bilet!!! Primele 100 de bilete au preț SHUKAR de 99 lei + comision ticketing! Din 9 decembrie, următoarele 150 de bilete vor avea prețul de 139 lei, iar din 19 decembrie bilete vor avea prețul de 189 lei! La intrare, biletele vor costa 229 lei.

Aici le-am pus în vânzare pentru tine! https://bit.ly/ShukarRevelion

Deși mâncarea și băutura nu sunt incluse în pretul biletelor, cu siguranta vei gasi meniul de la bar îndestulător și la prețuri accesibile…

shukar revelion

New Year’s Eve @ Jazz Book – Suntem încântați să vă alăturați nouă pentru o sărbătoare exclusivă de Anul Nou, cu prietenii si familia la JazzBook! Muzica va fi live cu 7th Sense Band și Sorina Rotaru, nelipsind din playlist vinilurile de colecție!

Pregătim un meniu cu preparate gustoase și băuturi fine și vă așteptăm cu drag să petreceți Revelionul alături de noi!
Pentru această seară vom organiza locul puțin diferit, creând un spațiu de dans în fața barului, vom avea locuri limitate pe scaune, înăuntru și în spațiul amenajat și încălzit de pe terasă.
Deoarece locurile sunt extrem de limitate, o persoană poate achiziționa maxim 6 invitații.

Food & drinks menu here. Acces: 600 lei / persoana.

revelion Jazz Book

MAD HATTER’S NEW YEAR’S EVE – Pășește într-o lume cu susul în jos la Interbelic Cocktail Bar. Unii spun că, pentru a te bucura de ea, trebuie să fii nebun ca un pălărier. Ceea ce, din fericire, ești. 🔮
Ne întâlnim în locul în care timpul s-a oprit și e veșnic miezul nopții. În fond, de ce să fim cei mai fericiți doar la ora 00:00 când am putea fi nesfârșit de fericiți? Hai să sărbătorim împreună un Revelion nebun, ascultând Today’s Top Hits de la 00:00 până la 00:00 (sau, în timp uman, de la 21:00 la 05:00). 🕛
🎟️Bilete:
🔸În picioare- 500 lei/ persoană.
🔸La masă – 580 lei/ persoană
*Ambele opțiuni includ open bar și bufet.
Meniu: https://docdro.id/tQsRy4G

revelion interbelic

Revelion 2023 – Sfârșitul Prohibiției – Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare te invită la un eveniment de excepție la cumpăna dintre ani. 🍾

Alătură-te nouă pentru o experiență elegantă într-un decor sublim, completat de un meniu conceput special pentru acest eveniment. Preparatele savuroase vor fi completate de un meniu de băuturi diversificat. 🥂

Petrecerea va începe la ora 21:00 și va ține până în zori!

revelion hanul berarilor

New Year’s Eve Party – Lasă sclipiciul să fie designerul tău pentru această seară, presară-l în păr și în dispoziția ta! Pune-ți zâmbetul tău de spectacol și vino cu noi să pășești în noul an!
Avem cea mai tare petrecere a anului și ne-ar plăcea să te avem alături de noi!
Muzică chic și vibe-uri urbane incluse!

revelion decadance

The Night of Hollywood | New Year’s Eve Gala – O noapte fabuloasă pentru un an fabulos ce va urma. În acest Ajun de Anul Nou, vă invităm să intrați în lumina reflectoarelor, să străluciți pe covorul roșu și să surprindeți o imagine autentică a prestigiului de la Hollywood.
Răsfățați-vă inima într-o ambianță plină de farmec. Răsfățați-vă cu o selecție rafinată de mâncare și băuturi selecte. Intră în atmosferă cu melodii de jazz atemporale interpretate live de Sorina Rotaru & The Band, lasă-te sedus de un spectacol de cabaret exclusivist, cu coregrafia baletului Florin Mariș, și dansează toată noaptea pe muzica Adrianei Vlad & Band.

revelion marmarosch

Revelion în Sufrageria Gspot – Dacă unii aleg să servească piept de rață, noi ținem piept trendului internațional și punem salată de boeuf și alte bunătăți românești pe masă. Așa că te așteptăm pe 31 Decembrie la ora 21:00 să rupem pingele pe ritmurile lui DJ Yonuts și să ciocnim un pahar de prosecco la miezul nopții. Am pregătit un bufet cu mâncăruri de-o să-ți sature toate poftele, open bar cu licori magice, candy-bar, photo-corner cu fotograf.

𝐃𝐫𝐞𝐬𝐬𝐜𝐨𝐝𝐞: voia bună & chef de dans.

𝐏𝐫𝐞𝐭 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭:
599 lei până la 5 Decembrie
699 lei până la 25 Decembrie
799 lei după 25 Decembrie

revelion gspot

𝗗𝗜𝗦𝗖𝗢 𝗣𝗜𝗡𝗞 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬  𝗡𝗬𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟯 @ 𝗠𝗢𝗫𝗬 – Încă nu ți-ai făcut planuri pentru Revelion? 😏 Avem noi un plan cool pentru tine! Am pregătit petrecerea perfectă cu vibes de Moxy, muzica aniilor 80-90 și decor în disco-glam pe ritmurile lui DJ Andrei Cristea!🕺
Începem petrecerea de la ora 20:00 și vom dansa până la răsărit!

Te întâmpinăm cu un shot Got Moxy și un photocorner Disco Pink Moxy, tu trebuie să te asiguri că vei avea cel mai instagramabil outfit de anul nou!🪩
𝙎𝙪𝙧𝙥𝙧𝙞𝙯𝙚𝙡𝙚 𝙨𝙚𝙧𝙞𝙞:
✩ Cel mai bun costum disco – top 3 câștigători vor primi cadouri surpriză
✩ Tombolă pentru invitați
✩ Confetti și un cin-cin cu prosecco la miezul nopții.
🍾 Pachetul pentru petrecerea de Revelion include un bufet cu bunătăți reci și calde, desert delicios, răcoritoare, apă, selecție de vinuri, selecție de 3 cocktails „Moxifiate”, cin-cin cu prosecco la miezul nopții.

𝗣𝗿𝗲𝘁: 𝟗𝟗 𝐞𝐮𝐫𝐨 / 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧ă

revelion moxy
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.