Weekend fun (evenimente 29-31 iulie)

weekend evenimente 24-26 martie

Ultimul weekend din iulie ne așteaptă cu temperaturi ridicate și evenimente interesante. Tu ce planuri ai?

BEC | Interbelic | in the street – În acest weekend, Interbelic se mută din nou în stradă, vineri de la 21:30.

evenimente weekend 29-31 iulie interbelic

Zilele unteatru #12 – 12 ani de #unteatru pentru #unpublic, celebrați în 7⃣ zile cu spectacole, concerte și proiecții de film în aer liber. 25-31 iulie.

evenimente weekend 29-31 iulie zilele unteatru

I FEEL BLUES – Mike Vlahopol & The Crossroads – Ştim că vrei să asculți muzică bună şi să dansezi în același timp. Şi mai știm că îți place muzica LIVE!
MIKE VLAHOPOL & The CROSSROADS te invită să petreci o seară în care poți “trage cu urechea” la primele piese proprii ale trupei înainte de lansarea albumului.

Friend in Brasserie – Brugner si Hefe – Vara la Amzei Brasserie. În inima Bucureștiului este plin de parfum de epocă. Daca pereții ar vorbi, probabil multe lucruri s-ar rescrie. Disctracția nu este invenția niciunei generații, ci din contră fiecare i-a adus ceva în plus, specific perioadei respective.
Asta încearcă sâmbătă, 30.07, Brugner și Hefe. Să vă facă să vă simțiți bine pe ritmuri de hip hop, funk, punk și rock, în inima capitalei noastre. Unde? La Braseria Amzei, un loc care nu mai are nevoie de prezentare, fiind vecin cu Teatrul Ion Creangă.

evenimente weekend 29-31 iulie amzei brasserie

Duet cu Alexandra Ungureanu – Alexandra Ungureanu este un artist care și-a depășit toate limitele, ieșind din zona ei de confort și demonstrând în orice proiect nou. Sâmbătă, pe 30 Iulie, de la ora 20:00, o puteți vedea în concert la Grădina Urbană.

evenimente weekend 29-31 iulie gradina urbana

YOGA – cu Angela Vasluianu – Te așteptăm sâmbătă, 30 Iulie, de la ora 9 AM la o sesiune de pilates, pe pajiste la Roaba de Cultură, Parcul Herăstrău, alături de Angela Vasluianu, instructor WorldClass.
*Participarea la clasă este gratuită. 

#grătarîngrădina – coaste, porumb și DJ set by Monsieur Ruchenstein – Vă era dor de-un grătar în grădina MODELiER ? Și nouă.

Și nu mai așteptăm să treacă niciun val de căldură, ne facem curaj și scoatem grătarul la loc de cinste și facem ceva de sezon: porumb la grătar. Și ceva veșnic de sezon, adică niste coaste juicy.

Nu vom fi de capul nostru, îl vom avea pe DJ Monsieur Ruchenstein cu un DJ set cu influențe electronice-funk-jazzy-soul.

evenimente weekend 29-31 iulie gratar la modelier

Retro Vibes cu Publika I 1+1 gratuit la Carlsberg draft – Cele mai frumoase povești au muzica lor. Pe 29 iulie, Publika te invită pe terasa noastră la Retro Vibes, concertul ce redeschide capsula timpului. Amintește-ți beat-ul ce a ținut ritmul inimii tale odată cu prima iubire, redescoperă cântecele ce ți-au acompaniat anii de liceu și fredonează din nou power play-ul vacanțelor în gașcă alături de Ionuț Ruscior și colegii de trupă!

evenimente weekend 29-31 iulie retro vibes

Overnite – Miez de vară în capitală – cu cât mai fierbinți zilele, cu atât mai efervescente serile. Mai ales pe ritmuri de OVERNITE. Pentru această ediție, punctul de reper este ARCUL DE TRIUMF, vestigiu al istoriei naționale și element de înalt rang arhitectural.

Ridicat în 1922 și renovat ultima oară în 2016, Arcul se regăsește pe lista monumentelor istorice ale Bucureștiului și veghează asupra unei locații spectaculoase, a cărei terasă pare gândită special pentru următoarea noastră petrecere: Restaurant O’gradá.

evenimente weekend 29-31 iulie overnite
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.