5 festivaluri în august & septembrie pe care trebuie să le pui pe listă

festivaluri august septembrie

Festivalurile mari, pe care le știe toată lumea, s-au terminat, dar mai sunt în viitorul apropiat câteva festivaluri cu super line up, de care sigur nu știai.

Living Rock Tuzla – singurul festival de rock alternativ de la mare, revine în 2022 cu o nouă ediție, în weekendul 19-21 august, pe una dintre cele mai frumoase plaje din România – plaja Tuzla. Bilete aici.

living rock festivaluri august septembrie

Codru Festival – Festivalul care ține CODRU verde are loc în Pădurea Bistra, la doar 4 kilometri de Timișoara, la limita dintre comunele Ghiroda şi Moşniţa, în perioada 25-28 august 2022. Bilete aici.

codru festivaluri august septembrie

Flight Festival – Prelungește vara și distracția până în septembrie! Vino la Flight Festival cu gașca pe aerodromul Cioca din Timișoara, în perioada 2-4 septembrie. Bilete aici.

flight festivaluri august septembrie

Fall in Love – Între 2 și 4 septembrie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia, va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului de muzică Fall in Love, evenimentul la care o să te îndrăgostești de viață, natură și de unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, de peste hotare și din România – 3 scene, muzici de la funk, pop, la hip-hop și electro, instalații de artă contemporană, natură la început de toamnă și mult dans. Bilete aici.

fall in love festivaluri august septembrie

Analogue Festival – Evadați din digital la Analogue Festival și haideți să-i ascultați live pe unii din cei mai hot artiști internaționali și români ai momentului, într-un cadru natural de vis, pe Platoul Făget din Mioveni, în perioada 2-4 septembrie. Bilete aici.

analogue festivaluri august septembrie

Voi ce alte festivaluri mai știți pe final de vară?

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.