Cabana 365

cabana 365 cover

În mijlocul caniculei sufocante de la începutul lunii iulie am decis să dau o fugă la munte să mă răcoresc și să descopăr o nouă cazare inedită – așa am ajuns la Cabana 365. Deschisă de doar 2 luni, Cabana 365 este situată în Moeciu de Jos, într-o zonă liniștită și verde, și oferă 3 cabane A-frame (numerotate sugestiv 3-6-5), superb mobilate, cu zonă de lounge, șemineu, dormitor cu view, terasă și grătar propriu.

cabana 365

Cabanele sunt construite de așa natură încât fiecare să aibă intimitate, dar și propriul view spectaculos.

În plus, fiecare va avea în curând și propriul ciubăr pe terasă. Acum încă nu erau instalate, iar gazda ne-a povestit că încă mai are de lucrat la câteva mici detalii, cum ar fi și mobila pentru terase pe care o vrea mai specială.

interior cabana 365

Fiecare casuță este echipată cu espressor, fierbător, o plită electrică și un mini frigider, dar și vasele și ustensilele necesare pentru o masă rapidă. De asemenea exista conexiune la internet și televizor cu Netflix.

interior cabana 365

Dacă totuși doriți să mancați la restaurant există o pensiune vizavi unde, de obicei, se poate mânca sau de la care se poate comanda. Noi de exemplu am preferat să mergem în Bran și să mâncăm la 2 restaurante pe care le-am mai încercatși pe care le recomand oricui – Brandeburg și Pensiunea Gențiana.

mancare brandeburg

Ca de obicei, serviciul și mâncarea nu ne-au dezamăgit în aceste locuri. Oamenii sunt foarte primitori, meniul variat, porțiile mari și mâncarea foarte bună. Prețurile sunt puțin piperate, dar așa e cam peste tot in Bran.

mancare pensiunea gentiana

Dar revenind la cazarea noastră, gazda noastră ne-a povestit că vrea să construiască un loc romantic de evadare pentru cupluri, unde să vină și să nu-i deranjeze nimeni. De acea există opțiunea de self-checkin, de a-ți face singur cafea, de a pune în funcțiune micul șemineu electric sau chiar de a face focul în mica sobă tradițională și în curând de a se bucura de ciubăr pe terasă.

Mai mult, fiecare cabană vine cu propriul exemplar din cartea ‘365’, pentru un plus de inspirație într-un weekend romantic 😅😅😅.

cafea cu view la cabana 365

Pe lângă priveliștea superbă, mi-a plăcut faptul ca era foarte liniște și în orice moment al zilei sau al nopții se auzea natura – păsări ciripind, greieri, adierea vântului. În plus, în timp ce în București lumea se topea, acolo erau 20 de grade, iar seara era nevoie de o jachetă.

Eu mi-am promis că voi reveni acolo, cel mai probabil toamna pentru a mă bucura de un peisaj colorat, dar vă îndemn și pe voi să le faceți o vizită. Iar dacă mă urmăriți pe Instagram, săptămâna aceasta voi lansa un giveaway cu 2 nopți de cazare la Cabana 365. Stay tunned!

cabana 365

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.