Weekend fun (evenimente 28-30 august)

recomandari weekend 26-28 mai

Ultimul weekend de vară ne așteaptă cu evenimente faine: cinema în aer liber și concerte acustice în grădină. Nu uita să te distrezi responsabil respectând normele de siguranță.

evenimente weekend 28-30 august
concert acustic irina rimes

Cinema în aer liber în Parcul Titan #8 – Primăria Sectorului 3, împreună cu Metropolis Film, organizează un nou sezon de Cinema în aer liber. Evenimentul se întoarce pe Insula Artelor din Parcul Titan cu cele mai bune filme ale anului și o retrospectivă a filmului francez vor putea fi urmărite la București, timp de 4 săptămâni, în perioada 18 august – 13 septembrie. Intrarea la proiecții este liberă. Programul complet al filmelor, pe www.cinemainaerliber.ro

evenimente weekend 28-30 august
cinema in aer liber Titan

Ice Cream Mania pe 28 august pe terasă – În fiecare seară de vineri, de la ora 18.00, la Hard Rock Cafe Bucharest, ne bucurăm la superlativ de cel mai îndrăgit desert al verii. Vino la Ice Cream Mania să încerci înghețată în cele mai incitante combinații: cu pepene galben, cu waffle, mini choux-uri pufoase sau acompaniată de ciocolată fierbinte!

evenimente weekend 28-30 august
ice cream mania la hard rock cafe

Târgul 100 de Tradiții Românești – Fundaţia Kogaion 115 organizează Târgul 100 de Tradiții Românești, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, în perioada 28 – 30 august 2020. Intrarea la târg este liberă! Accesul se face prin strada Monetăriei, iar ieșirea prin Bd. Ion Mihalache.

evenimente weekend 28-30 august
targ 100 de traditii romanesti

Avanpremiere românești la ”Cinema sub clar de lună” – A patra săptămână de „Cinema sub clar de lună“ aduce patru avanpremiere românești proiectate în prezența echipelor în aer liber la București pe Calea Victoriei 192A (vizavi de Casa Vernescu)!

evenimente weekend 28-30 august
cinema sub clar de luna

Urban Jazz Vibes w/ Soul Serenade – Soul Serenade ne invită la un concert cu suflet si parfum de vară la Gradina Urbana, duminică, începând cu ora 17:00.

evenimente weekend 28-30 august
concert soul serenade la gradina urbana
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.