Weekend fun (evenimente 27-29 mai)

weekend evenimente 24-26 martie

Am hotărât că este cazul să readuc la viață articolele cu recomandări de weekend și sper ca de data asta să nu mai dispară. Așadar, au început evenimentele de vară și sunt din ce în ce mai multe și mai interesante.

Femei pe Mătăsari #10 – Festival Urban – Intrare Liberă – O ediție care a așteptat doi ani să iasă în stradă.
Festivalul Femei pe Mătăsari este deja o marcă a orașului și un eveniment așteptat de noi toți. Programul în acest weekend:
Vineri 27 Mai – Paulina// Valeria Stoica// LVX Machina

Sâmbătă 28 Mai: OCS// Impex// Dora Gaitanovici// Gabriela Atanasov- Horia Stan // Silvia Dumitrescu

Duminică 29 Mai – Partizan// Stema& Caliu // DL Goe// Savoy// The Schnitzels // Corina Sîrghi 

weekedn 27-29 mai - femei pe matasari

Lavanda Fest – Herăstrău – cea de-a VIII-a ediție Lavanda Fest are loc în acest weekend în Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle. Vino să cunoști artizani creativi și producători de lavandă din toată țara, în fiecare zi între orele 10.00 și 20.00.

weekend 27-29 mai lavanda fest

Designers Fair – Summer Preview – Ești iubitoare de artă, îți plac creațiile deosebite, pline de emoție și pasiune ale designerilor români, dorești să sprijini micii producători și antreprenori români? Atunci acest eveniment este pentru tine!
În acest weekend, în zilele de 27+28+29 Mai, între 13:00-19:00, dragi iubitoare de design românesc, ferite de aglomerația și zgomotele orașului, veniți de vă relaxați și răsfățați cu cele mai frumoase creații pt vara 2022 ale unor talentați designeri români!

weekend 27-29 mai designer's fair

in GIN we trust at fabrica terasa – În weekendul 27-29 mai (vineri, sâmbătă și duminică) o să fie nebunie cu tot felul de ginuri de care poate ai auzit sau nu pe terasa fabrica.
Va fi un bar special plin de diverse sortimente de gin unde o să găsești diverse rețete de preparare. Cu fructe, fără fructe, ginuri aromate, colorate, mai tari, mai slabe, mai englezești, de fapt, cele mai englezești.

weekend 27-29 mai gin la fabrica

Jazz standards – alături de Ana Maria Munteanu și Arya Band – Anii ’50-’60 prind viaţă vineri pe scena Grădinii Alhambra, pe ritmuri de swing, bossa, samba şi standarde de jazz. Standardele de jazz sunt tezaurul muzicienilor acestui stil. Bucăţi muzicale clasice, reinterpretate, reorchestrate, rearanjate – în compania artiştilor Ana Maria Munteanu (voce), Bogdan Munteanu (pian), Ciprian Pop (chitară), Adrian Flautistu (contrabas), Laurenţiu Ştefan (tobe).

weekend 27-29 mai jazz standards

hip hop takeovers #39 // 4 YEARS ANNIVERSARY –  Hip-Hop Takeovers sărbătorește 4 ani de existență, vineri la Pescariu Sports&Spa.

weekend 27-29 mai hip-hop takeovers

Vita de Vie #electric | Grădina Urbană Herăstrău – pe data de 27 Mai suntem așteptați la Grădina Urbană Herăstrău, la un concert Vita de Vie, de data aceasta în formula electrică. Eveniment în parteneriat cu Heineken, Dorna, Costa, MGC Company, Basilescu, Coca Cola, Domeniile Samburesti.

weekend 27-29 mai vita de vie

Weekend Sessions la Grădina Botanică – Rezervă un loc pe pajiștea Weekend Sessions de la Grădina Botanică, nu ai nevoie decât de o pătură colorată și te vei bucura de o după-masă cu filme premiate, jazz, muzică clasică, sesiuni de yoga și de dans, ateliere pentru copii, discuții la cortul terapeutic și wellbeing.

weekend sessions 27-29 mai

The Color Run Kaleidoscope Tour București powered by Kaufland – Când te uiți prin lentila lui, vezi lumea în mii de culori: sute de bucățele se așează și reașează încontinuu, de-a lungul a 5K. Pentru că The Color Run e ca un caleidoscop imens, cu piese mereu în mișcare liberă, mereu într-o formă nouă. Aleargă și strălucește la cei mai glam 5K de pe planetă, pe 28 aprilie, în București!

weekend 27-29 mai the color run

DoarMuzica – Sunt tineri, pasionali şi pasionaţi de muzică. Cântă de la vârste fragede şi nu s-au oprit de atunci. Monica Odagiu şi Vlad Nicolici vin în premieră pe scena Grădinii Alhambra, pentru un show cu voce, chitară şi pian. Piesele tale preferate, readuse la viaţă în interpretarea a două voci fresh şi cuceritoare.

weekend 27-29 mai gaia

DOMINATE THE NIGHT – un nou party marca Gaia BoutiqueClub la Godai restaurant. Dress code ce implică piele, frânghii, poate și cătușe.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.