Weekend fun (evenimente 26-28 mai)

recomandari weekend 26-28 mai

A venit vara și orașul e plin de evenimente în aer liber în acest weekend. Tu ce planuri de weekend ai?

Femei pe Mătăsari #11 – Festival Urban – Femei pe Mătăsari nu este doar un festival.
Este un punct pe harta orașului, este o stare, este o lume.
Anul acesta, cea de-a XI-a ediție vine să confirme că o poveste bine spusă are puterea de a schimba percepția asupra unei străzi – marginalul se apropie de centru prin oameni.
Pentru 3 zile – 26-28 mai 2023 – arta, muzica și voia bună te așteaptă pe strada Mătăsari.

femei pe matasari 
weekend 26-28 mai

Bazar de Cotroceni | RDW: Design GO! – Iubitorilor de plimbări prin Cotroceni, melomanilor și descoperitorilor de comori arhitecturale sau de obiecte vintage, curioșilor cu normă întreagă și pasionaților de voie bună: comunitatea cartierului pregătește a VI-a ediție a Bazar de Cotroceni.

bazar de cotroceni 
weekend 26-28 mai

Sounds of Cotroceni IV – parte din Bazar de Cotroceni – A patra ediție Sounds of Cotroceni aduce un line-up care nu se mai oprește, de sâmbătă până duminică. De la Jazz, Alternative, Indie, Pop pana la Bossa Nova 🎶!
În plus, vor avea dancing parties în fiecare seară cu niste DJ magici. Check’em out!

sounds of cotroceni 
weekend 26-28 mai

BURGERFEST 2023 – Pe 26 – 28 mai 2023, cei mai buni burgeri din țară se adună in Capitală!

Vino cu prietenii sau cu familia, cu mari, cu mici, cu căței – nu chiar cu purcei – și hai să ne relaxam la iarbă verde! 

burger fest
weekend 26-28 mai

Mogoșoaia ClasicFest 12 – Culturile lumii – Așa cum a obișnuit publicul în ultimii 12 ani, Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, își deschide porțile pentru o nouă ediție a Mogoșoaia ClasicFest, care se va desfășura sub genericul Culturile lumii”. Țări din Asia, Europa, America de Nord și de Sud și-au anunțat participarea, iar cu ocazia acestui festival le veți putea descoperi prin muzică, artă plastică, dans, imagini și tradiții. Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 mai 2023.

mogosoaia clasic fest
weekend 26-28 mai

MoBU 2023, prima ediție – MoBU Târgul Internațional de Artă Contemporană București este cea mai nouă platformă de artă contemporană din zona Europei Centrale și de Est care expune împreună galerii, spații artist run, grupări de artiști independenți și artiști emergenți.

PROGRAM zilnic 12:00-21:00

MoBu editia 1
weekend 26-28 mai

ROMANIAN DESIGN WEEK 2023 #CONNECTIONS – Romanian Design Week, cel mai complex eveniment dedicat industriilor creativ-culturale din România, propune pentru ediția a 11-a din 2023 tema → CONNECTIONS, din încercarea de a genera spații de dialog și procese de colaborare creativă și din dorința de a încuraja proiectele interdisciplinare și colaborative.

ROMANIAN DESIGN WEEK 2023 → 12 – 28 MAI → PIAȚA AMZEI → BUCUREȘTI

Rezervă biletul pentru Piața Amzei aici: https://ove.ro/romanian-design-week-2023-connections

Programul complet al ediției https://program.romaniandesignweek.ro/

RDW
weekend 26-28 mai

Disco Party la Mița Biciclista – Mița Biciclista dă un party disco, la ea acasă. A luat și un disco ball, special pentru vineri seară pe care l-a montat în salonul de ceremonii. Să vă luați un outfit care să se asorteze cu el. Și să vă pregătiți de dans! Dj Moss Farai. Ne vedem de la ora 21:00, pe strada Biserica Amzei 9.

disco party la Mita Biciclista
weekend 26-28 mai

BAIRAM printre Avioane – Doamnelor si Domnilor, vă informăm că zborul companiei Gaia Airlines către cel mai emoționant, memorabil si inimaginabil BAIRAM al anului va fi gata de Îmbarcare pe data de 27 mai.
Vă rugam să vă prezentati la poarta de îmbarcare cu sufletul pregătit pentru fericire si psihicul setat pe distractie.

bairam printre avioane
weekend 26-28 mai
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.