Weekend fun (evenimente 26-28 feb)

evenimente weekend 3-5 martie

Ne așteaptă un weekend de aproape primăvară, cu degustari de vin, concerte, târguri și multe alte evenimente interesante. Nu uitați să vă distrați responsabil, respectând restricțiile impuse de autorități.

Murder on the dance floor – Cu Manasia a fost dragoste la prima vedere, astfel ca, fiind in luna iubirii, am zis sa iesim din nou la un date.Murder on the dance floor, dupa cum majoritatea stiti, e caracterizat de diversitate si eclectism. Aducem aproape de voi nume importante din sfera muzicala: Lana del Rey, Kylie Minogue, Florin Salam, Bogdan de la Ploiesti si alte fantezii.
Muzica pentru toate gusturile.

evenimente weekend 26-28 feb
murder on the dance fool manasia

FUSION ON THE BEAT | Cherry Blossom Edition 26th of FebruaryGodai Restaurant lansează în această vineri un nou concept pentru a sublinia importanța fuziunii dintre mâncare și muzică. Vibeul proaspăt este asigurat de Mahony, Kosta și Vizan Cezar.

evenimente weekend 26-28 feb
fusion the beat la restaurant godai

Pe Terasă la Expirat • 26 & 27 februarie – În weekend, facem tot ce putem. La masă, la povești, cu muzică bună în boxe. Concentrat. Distanțat. Regulamentar. La Expirat.

evenimente weekend 26-28 feb
pe terasa la expirat

Can’t Touch This | Dj Jiji – He’s back! The one and only Dj Jiji vine la Apollo111 cu hit-uri optzeciste și nouăzeciste. Accesul se face doar pe bază de rezervare prin mesaj privat pe pagina lor de Facebook.

evenimente weekend 26-28 feb apollo111 party

Târgul Mărțișorului – Cu un număr de doar 100 de participanți, din cauza contextului pandemic, Muzeul Național al Țăranului Român organizează Târgul Mărțișorului, în acest an, în condiții restrânse, respectând restricțiile impuse de autorități.

evenimnete weekend 26-28 feb
targul martisorului

DEGUSTARE DE VINURI pe terasa de la Casa Universitarilor – Hai la un pahar de vin, de vorba si de voie buna cu Alexandra si Silviu de la @macedonia21!

evenimente weekend 26-28 feb degustare de vinuri la casa universitarilor

LIVE. The TWISTERS. A Capella Moods. – A trip to Twisterland. A Capella Moods. Duminica, 28 februarie, ora 19. The Twisters este un grup vocal alcătuit din Nicoleta Gavriliţă, Izabela Simion, Marina Alexandra Arsene, Ana Dubyk şi Roxana Ardelean, absolvente ale secţiei de jazz a Universităţii de Muzică din București.In Living va rasuna jazz-ul anilor ’50, dar si muzica anilor ’90. Printre piesele pe care le vom asculta se regăsesc și Mr. Sandman, Rum and Coca-Cola, It’s A Sin To Tell A Lie sau Java Jive. Pret bilet: 50 lei.

evenimente weekend 26-28 feb 
twisters la sensio living

Coffee & Poetry – Întâmpinăm primăvara cu poezie și cafea sau cu poezie la cafea sau și mai bine cu multă cafea pe lângă multă poezie. ☕️📖✍️Un mic joc de cuvinte pentru a vă anunța că duminică, 28 Februarie, exact acea zi care e poate ultima zi a iernii și oricum ajunul lui 1 martie, vă așteptăm cu drag la ora 12.00 la cafeneaua M60 împreună cu Svetlana Cârstean pentru a celebra primăvara.

evenimente weekend 26-28 feb
cafea si poezie la M60

Ultima noapte de iarnă, primul Brunch de primăvară – Ovidiu Niculescu este vestitorul primăverii, la brunch la NOMAD Skybar, pe 28 februarie.

evenimente weekend 26-28 feb
brunch si concert acustic la Nomad
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.