Stadio Unirii – prima ieșire la restaurant după redeschidere

De îndată ce au redeschis restaurantele la interior am vorbit cu fetele să ieșim undeva și am ales unanim Stadio Unirii. Era încă iarnă și frig, iar noi abia așteptam să nu mai stăm cu 5 haine pe noi la o terasă și să ne folosim în sfârșit oufiturile alea drăguțe care zac în dulap de prea mult timp.

Am ales o zi de luni pentru că totuși preferăm să ne ferim de aglomerație și am ieșit la o cină cu fetele. Am fost uimită să vad localul aproape gol, dar nu pot să spun că m-a deranjat.

Mai mare mi-a fost uimirea să vad amabilitatea staffului. Nu că în trecut n-ar fi fost ok, dar acum era un nou nivel de amabilitate. De la atenția constantă la tot ce aveam nevoie, răspunsurile excesiv de politicoase și întrebarea perpetuă dacă totul este ok, jur că în viața mea n-am fost tratată așa bine la un restaurant în România. Sincer sper că nu e doar euforia redeschiderii și că îi va ține mai mult timp.

Dar să revenim la mâncare și la cât de dor îmi era să mănânc ceva bun în oraș. Eu mi-am comandat ‘Aripioare de puiuț cu sos BBQ’ (31,9 lei), un deliciu. Nu știu cu ce fac sosul ăla, dar m-am lins pe degete la propriu.

stadio unirii aripioare de pui
Aripioare de puiuț cu sos BBQ

Pe la masă s-au mai comandat Salata Caesar (35 lei), Quesadilla cu sos Salsa și cartofi prăjiți (45,8 lei), dar și Burgerul faimos de la Stadio (32,9 lei).

stadio unirii quesadilla
Quesadilla cu sos Salsa și cartofi prăjiți
stadio unirii salata caesar
Salata Caesar

Toată lumea a fost foarte mulțumită de mâncare – salata era mare, gustoasă și avea o cantitate rezonabilă de pui, iar cartofii prăjiți nu erau din aceia congelați, ceea ce e mereu un mare plus. Doar prietena care și-a comandat burgerul a zis ca a fost puțin cam basic. În apărarea ei, ea nu este chiar o foodie, mănâncă pentru că trebuie :))). L-am gustat și eu de curiozitate – carnea era foarte bună, gătită perfect și condimentată, dar întradevăr cred că i-ar mai fi trebuit câteva ingrediente burgerului per total, parcă îi lipsea ceva.

stadio unirii faimosul burger
Burgerul faimos de la Stadio

Ideea este că al nostru chelner, așa atent cum v-am povestit mai sus că era, a observat imediat această mică nemulțumire și a adus un cheesecake din partea casei.

A fost atât de bun și cremos acel cheesecake încât a șters orice urmă de nemulțumire, mai ales de la prietena mea care nu e înnebunită după mâncare, dar adoră cheescake-ul.

stadio unirii cheesecake
Cheesecake

Toată masa a fost, bineînțeles, acompaniată de vin și de voie bună pentru că eram în sfârșit iarna în oraș fără să îngheșăm la o terasă.

Stadio Unirii îl găsiți pe Bvd. Unirii la nr. 1, în locul lui Social 1 și are aceeași atmosfera retro cozy ca și în restul locațiilor dar și acelasi meniu delicios. Dacă ajungeți pe la ei, vă recomand și celebrii lor papanași. Credeți-mă că își merită renumele.

Stadio unirii papanași
Faimoșii papanași
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.