Weekend fun (evenimente 25-27 nov)

evenimente weekend 25-27 nov

Târguri de Crăciun, petreceri, concerte, târg de vinuri – acest weekend pare a avea evenimente pentru toată familia. Tu ce planuri ai?

AKUA NARU @ ARENELE ROMANE – Hip-Hop reinterpretat, Jazz, Soul, Blues și R&B, toate într-un singur concert live care ne încântă de fiecare dată. Akua Naru revine pe scena The Fresh pe 26 Noiembrie la Arenele Romane. Alături de artistă, pe scenă vor urca Phunk B și TRU:L care întregesc seara, lineup-ul și atmosfera.

weekend 25-27 nov akua naru concert

Langoși la Acuarela – Cei de la Acuarela pun de o cocă și continuă evenimentele de data aceasta cu brânza maturată de la Meșendorf din lapte nepasteurizat de Bălțata românească.

Langoși
– 4 tipuri sărate, cu mix de brânzeturi de la Meșendorf, cu smântână și telemea de oaie, cu porc gătit lent și cu ciuperci gătite lent
– langoșul papanaș cu smântână și dulcețuri de la Fundația Adept

weekend 25-27 nov langosi la acuarela

Designers Fair – End of Fall Edition – Ești iubitoare de artă, îți plac creațiile deosebite, pline de emoție și pasiune ale designerilor români, dorești să sprijini micii producători și antreprenori români? Atunci acest eveniment este pentru tine!
În zilele de 25+26+27 Noiembrie, între 13:00-19:00, dragi iubitoare de design românesc, ferite de aglomerația și zgomotele orașului, veniți de vă relaxați și răsfățați cu cele mai frumoase creații pt toamna 2022 ale unor talentați designeri români!

weekend 25-27 nov designers fair

Târgul Poveste de Crăciun – Pe 25 noiembrie, la ora 15:00, se deschid porțile Târgului „Poveste de Crăciun”, în curtea Operei Comice pentru Copii, pe Calea Giulești nr. 16. O mulțime de activități și surprize de sezon îi așteaptă pe cei mici împreună cu familiile lor. Evenimentul are loc în perioada 25 noiembrie – 29 decembrie.

weekend 25-27 nov targ de craciun opera comica

GoodWine Fest – Vă invităm ca în perioada 26-27 noiembrie 2022 să ne vedem la GoodWine Fest, sub cupola primitoare a Bucharest World Trade Center – Hotel Pullman, într-un format salon, pentru a degusta, a povesti și a întâlni minunații oameni din lumea vinului din România.

Orarul de desfășurare este 12:00-21:00. Bilete aici.

weekend 25-27 nov goodwine fest

hip hop takeovers #48 KILLA FONIC – Unde o cauta Richie Rich pe Bambolina sa ii adminstreze Vitamina? In castelul din inima capitalei: Le Chateau, la concertul lui Killa Fonic de pe 26 Noiembrie, incepand cu ora 22:00, la hip hop takeovers #48! Let there be fun & hip-hop!

weekend 25-27 nov hip hop takeovers

Marché de Noël / French Christmas Market – Târgul de Crăciun Bucharest Accueil vă așteaptă într-o atmosferă festivă și caldă. O ocazie excelentă de a găsi idei originale de cadouri de la numeroșii noștri expozanți. Și pentru că am fost cuminți, Moș Crăciun va veni să-i răsfețe pe copii!

weekend 25-27 nov targ de craciun francez

OPEN DOORS III Atelierele Malmaison – Deschidem atelierele, galeriile și grădina cu expoziții, special happenings, socializare și experiențe artistice alături de cea mai mare comunitate artistică independentă din București.

weekend 25-27 nov open doors la malmaison
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.