TinyC Joy – o nouă cazare inedită

În această toamnă am descoperit încă o cazare inedită cu un view spectaculos în România – TinyC Joy. Situată într-un colț de rai, în zona Rm. Vâlcea, mai exact in Stoenești, TinyC Joy este o căsuță ecologică, pentru maxim 4 persoane, dotată cu tot ce ai putea avea nevoie pentru o ședere comfortabilă, foarte bine compartimentată.

Este așezată într-o livadă de meri, pe un deal, și are o zonă de făcut focul sau grătarul, un hamac, viewuri spectaculoase și multă liniște și pace. Fiind puțin izolată, nu ne-am interesat de restaurante în zonă ci am preferat să ne oprim la hypermarket pe drum și să ne cumpărăm tot ce aveam nevoie pentru a găti, iar asta a făcut experiența și mai frumoasă.

La interior există 2 “dormitoare” suspendate, unul dublu și unul single, o canapea extensibilă în zona de relaxare, o chicinetă dotată absolut tot ce e nevoie, o baie spațioasă cu duș și o toaleta ecologică pe bază de incinerare și o zonă de lucru / luat masa, iar sub scările ce duc spre dormitoare e plin de spații de depozitare super utile. De asemenea există un șemineu electric, care aș fi putut să jur că e pe lemne în primă fază, care se aprinde și se stinge din telecomandă și face super căldură în toată căsuța.

Pentru noi, cele 2 nopți la TinyC Joy au fost de relaxare maximă, chiar dacă am lucrat în timpul ăsta. Da, au și un wi-fi bun, ceea ce o face perfectă pentru remote work.

Dimineața ne beam cafeaua și mâncam afara în mijlocul naturii, pauzele de la muncă se luau în hamac, parcă și callurile mergeau mai cu spor când în față aveam așa view, iar serile le petreceam în jurul focului cu un pahar de vin în mână.

Nu am văzut picior de om în această perioadă, în schimb ne-au vizitat caii vecinilor la furat de mere și niște câini simpatici și lățoși.

Per total, recomand cu toată inima o vizită la TinyC Joy, fie ca vreți să lucrați din altă parte, sau doar să vă relaxați și să te reconectați cu natura. Aici vă puteți rezerva următoarea excursie la TinyC Joy.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.