Weekend fun (evenimente 24-26 iunie)

evenimente weekend 24-26 iunie

Ne așteaptă un weekend plin de activități în București. Fie că aveți bilete la Nostalgia, la Morcheeba, vreți sa vizitați unul din târgurile de weekend sau să vă relaxați în Grădina Botanică, există variante de evenimente pentru toată lumea:

N O S T A L G I A 2022 – NOSTALGIA încearcă să fie un festival al vieții care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Toți cei care au experimentat NOSTALGIA s-au putut bucura de un muzeu retro & future în care era și o discotecă a anilor ’90-’00. Pentru NOSTALGIA 2022, organizatorii au transformat în acest weekend, PARCUL IZVOR într-un orășel plin de nostalgie, format din 5 cartiere, fiecare cu decor și muzică diferită.

evenimente weekend nostalgia

MORCHEEBA I Special guest: GOLAN @ Arenele Romane – Skye Edwards și Ross Godfrey se întorc anul acesta în România, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus în pandemie și lansat în primăvara lui 2021.

evenimente weekend morcheeba concert

Lansare Modelier:Parc – 2 zile de dans în iarbă – O nouă așezare MODELiER din buricul parcului Herăstrău, de la Roaba de Cultură. VINERI, 24 iunie, de la 19:00 – DJ Antenna.

evenimente weekend lansare modelier parc

Vița de Vie | Turneu | Muzica nu moare niciodată *acustic* – Vineri, 24 iunie, Vița de Vie vine la Grădina Urbană Herăstrău pentru un concert acustic.

evenimente weekend concert vita de vie

Alhambra, mon amour – Miruna Ionescu, violonistul Valentin Albeșteanu și Taraful de Oraș vă propun în această seară la Grădina Alhambra, o plimbare de seară prin Bucureștiul de odinioară, cu șlagăre fredonate prin cafenele și cofetării, ritmuri de dans pe Podul Mogoșoaiei, culminând cu veselia care însoțea celebra „bătaie cu flori” de la șosea.

evenimente weekend fradina alhambra

Festivalul “Namaste India” – ediţia a XIII-a – Culorile, aromele și farmecul Indiei revin în acest weekend în inima Bucureștiului! După doi ani de pauză, vă invităm cu bucurie la Festivalul Namaste India, pe 25 și 26 iunie, în curtea şi grădina Casei Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr. 46.

evenimente weekend festivalul culturii indiene

Picnic, concerte & tiny cinema la Grădina Botanică :: Bucharest Film Awards – Pe 25&26 iunie călătorim printre scenarii, intrigi și aventuri, comprimate în micro-filme de poveste. O selecție oferită de prietenii de la Bucharest Film Awards și UNATC, în cadrul Weekend Sessions, la Grădina Botanică.

evenimente weekend gradina botanica

ONE YEAR ANNIVERSARY – 1 an de FUNKTASTIKA! Sărbătorim sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Grădina Alhambra.

evenimente weekend funktastika

Bookisit, ediția #6 – Bookisit, primul târg de carte second-hand pentru copii, lansează ediția cu numărul 6! Organizat în jurul conceptului #reuse #reduce #recycle, #ReRead, târgul este o inițiativă autohtonă de promovare a lecturii, care își propune să aducă laolaltă părinți, copii, bunici, mătuși și alți pasionați de cărți și lectură, duminică, 26 iunie 2022, 11:00-17:00, acasă la Cofferino Hub.

evenimente weekend bookisit

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.