Red Angus Steakhouse revine într-un spațiu nou

Nu-i așa că vă întrebați ce s-a întâmplat cu Red Angus Steakhouse și de ce a dispărut din Centrul Vechi?! Ei bine, vă anunț că, începând cu luna mai, s-a mutat în Piața Amzei, într-un spațiu nou, cu o capacitate de 80 de locuri la masă, păstrându-și totuși elementele de decor americane, cu care și-a cucerit și obișnuit publicul – motocicletele Harley Davidson, șeile de cowboy originale și ușile de hambar realizate din lemn refolosit. 

Steakhouse-ul beneficiază de o viziune culinară prietenoasă, cu un meniu atrăgător, care aduce împreună atât preparate deja consacrate, cum sunt celebrele fripturi de vită Red Angus și burgerii făcuți în bucătăria proprie, cât și preparate noi, atrăgătoare, create pentru a se potrivi noilor profiluri de consumatori dinamici, informali. Astfel, cei care trec pragul restaurantului se pot bucura de diferite variante de quesadilla, lasagna de vită, coaste și multe altele. Mai mult, iubitorii de delicii culinare vor găsi la Red Angus Steakhouse una dintre singurele supe din cozi de vită, servite în București, dar și oasele suculente cu măduvă. La acestea, se adaugă o serie de platouri cu preparate casual, ce pot fi împărțite și asociate vinurilor disponibile în meniu.

Red Angus Steakhouse colaborează atât cu producători locali, care asigură fructe și legume proaspete, de sezon, dar și cu furnizori internaționali. Carnea de vită este importată din SUA și Australia, țări recunoscute pentru nivelul înalt de calitate. 

Pe partea de băuturi, localul le oferă oaspeților o selecție de cocktailuri și long drinks. Meniul de vinuri Red Angus Steakhouse include aproximativ 50 de etichete de sortimente locale și internaționale, selectate de producători de renume. Vinul casei este realizat special pentru Red Angus Steakhouse de către crama LacertA, premiată, de-a lungul timpului, în cadrul unor concursuri prestigioase, precum International Wine Contest Bucharest, Korea Wine Challenge, Decanter World Wine Awards.   

Am avut norocul de a merge fix la deschidere și am degustat o bună parte din preparate. Pe lângă cele clasice, m-au impresionat și salatele, mai light așa pentru doamne și domnișoare (opțiuni chiar și pentru vegetarieni), dar și deserturile – cheesecake-ul și brownie-ul au fost vis.

Red Angus Steakhouse este deschis de luni, până duminică, în intervalul 11:30 – 23:30. 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.