Weekend fun (evenimente 1-3 iulie)

evenimente de weekend 1-3 iulie

Primul weekend din iulie va fi unul canicular, plin de evenimente, de la petreceri, la yoga in parc, la târguri de vară. Tu ce planuri ai?

the date. Sail me, baby! 01.07 ZEXE Herăstrău – Vineri 01.07.2022 ne dăm în bărci de la zece până la apus. Vino să petrecem o noapte de distracție pe muzica datestival. Stilul nostru cauzează exces de dans și voie bună. Christian Tomson direct de pe scena SAGA Festival a promis un vibe molipsitor până după 4 dimineața. Număr limitat de bilete disponibile on-line aici .

the date weekend evenimente 1-3 iulie

Grand Opening – Old Mike Garden – Suntem așteptati vineri, 1 iulie, să ciocnim un pahar de prosecco , în cea mai fresh locație – Old Mike Garden, începând cu orele 18:00, pe Strada Matei Voievod 67, Sector 2, București.

old mike garden weekend evenimente 1-3 iulie

The Cuban Project la Grădina Alhambra – Nu poţi sta locului când îi asculţi cum cântă. The Cuban Project revine pe scena Grădinii Alhambra pentru o petrecere cubaneză autentică. Spaţiul grădinii se transformă în ring de dans, flirt şi petrecere latino.

the cuban project weekend evenimente 1-3 iulie

Festival du Bonheur ☆ POUR LES GOURMANDS 02-03 IULIE 2022 // ☆ Bulevardul Kiseleff -Transformăm Bulevardul Kiseleff într un cadru de poveste unde experiența culturală se îmbină perfect cu cea culinară, oferind atât bucureștenilor cât și turiștilor începutul de vară ideal.

festival du bonheur weekend evenimente 1-3 iulie

Festivalul Turcesc- Parcul Titan – Momentul a venit! Festivalul Turcesc din parcul Titan se întoarce, după ce a fost mult așteptat de gurmanzi și pasionați de cultura și tradiție a Turciei.

festival turcesc weekend evenimente 1-3 iulie

TeddyBear presents: ROOFTOP GARDEN – Teddy Bear presents ROOFTOP GARDEN – Adrian Eftimie, Andre Rizo, MoonSound – Rooftop Promenada Mall / Calea Floreasca 246B, sector 1 Bucharest, 1 Iulie / ora 18:00.

rooftop garden weekend evenimente 1-3 iulie

Picnic, salon de carte, muzică, cinema la Grădina Botanică – Evadează în natură pe pajiștea Weekend Sessions la Grădina Botanică! Detalii și bilete👉www.weekendsessions.ro.

weekend sessions weekend evenimente 1-3 iulie

Pasta Perfecto #2 / A trip to Sicily / 2 iulie – Refacem atmosfera de poveste din Italia, sâmbătă seara pe 2 iulie în grădina Replace. Este al doilea eveniment dintr-o serie cât mai lungă pe care dorim să o organizăm lunar care ne duce în lumea pastelor proaspete și a bucătăriei italiene. Protagonist în bucătărie Răzvan Cristian care e hotărât sâmbătă să ne ducă într-o plimbare în Sicillia!

Meniul complet include o selecție din 3 antreuri însoțite de un pahar de Martini Prosecco și un fel principal servit alături de un pahar de vin. La final o surpriză răcoritoare!

pasta perfecto weekend evenimente 1-3 iulie

Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte | Teatru imersiv | “BUCUREȘTI RE:IMAGINAT”

„𝑻𝒊𝒏𝒆𝒓𝒆𝒕̧𝒆 𝒇𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒃𝒂̆𝒕𝒓𝒂̂𝒏𝒆𝒕̧𝒆 𝒔̧𝒊 𝒗𝒊𝒂𝒕̧𝒂̆ 𝒇𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒎𝒐𝒂𝒓𝒕𝒆” este un serial de spectacole imersive despre locuri şi oameni emblematici din urban.

Gândit ca o modalitate de explorare inedită a oraşului, spectacolul de teatru imersiv „𝑻𝒊𝒏𝒆𝒓𝒆𝒕̧𝒆 𝒇𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒃𝒂̆𝒕𝒓𝒂̂𝒏𝒆𝒕̧𝒆 𝒔̧𝒊 𝒗𝒊𝒂𝒕̧𝒂̆ 𝒇𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒎𝒐𝒂𝒓𝒕𝒆” de Adi Ciglenean transformă spectatorii în participanţi şi îi lansează într-o aventură irepetabilă care îi poartă prin diferite puncte din Bucureşti în timp ce povestea spectacolului li se dezvăluie treptat.

În cadrul „Străzilor deschise”, publicul va experimenta un nou episod din seria spectacolelor „𝑻𝒊𝒏𝒆𝒓𝒆𝒕̧𝒆 𝒇𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒃𝒂̆𝒕𝒓𝒂̂𝒏𝒆𝒕̧𝒆 𝒔̧𝒊 𝒗𝒊𝒂𝒕̧𝒂̆ 𝒇𝒂̆𝒓𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒎𝒐𝒂𝒓𝒕𝒆” intitulat „𝐓𝐅𝐁𝐬̧𝐢𝐕𝐅𝐌 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐢/𝐏𝐢𝐩𝐞𝐫𝐚”.

Traseul spectacolului începe în Piaţa Victoriei la sediul Entertix (Calea Victoriei 155, etaj 1, intrare din Buzești) şi continuă pe un itinerariu prestabilit până în zona Pipera, în spaţiul Teatrului Apropo.

tinerete fara batranete weekend evenimente 1-3 iulie

Yoga în Parcul Circului cu Adelina – Hai în luminiș să practici yoga blândă susținut de energia naturii.
N-ai nevoie de prea multe decât de deschidere, dorință de conectare cu tine, cu corpul tău fizic și cu natura înconjurătoare.

yoga in parcul circului weekend evenimente 1-3 iulie

#SUP la Comana in weekend – Explorăm lacul Comana, facem poze și povestim despre #sup
Poți veni fără și-ți dăm noi sau vii cu al tău și facem #SUPer echipă.

sup la comana weekend evenimente 1-3 iulie

Miez de vară_Târg LOTT @Romarta – Cu entuziasm si minti creative alaturi, continuam targurile LOTT in punctul 0 al orasului: Calea Victoriei 32-34 (Fosta Romarta Copiilor), la Universitate!
Va asteptam in fiecare weekend cu o selectie de expozanti variati: artisti locali ce expun articole handmade, magazine vintage cu stoc select, haine pre-owned in tendinte actuale, cosmetice si delicii naturale!

summer lott weekend evenimente 1-3 iulie

HIPHOPOTECA @ Grădina Urbană Herăstrău – Ministry of Hip Hop pune la cale o deosebită adunare, în spiritul primelor petreceri care au dat naștere mișcării Hip Hop! Venim în întâmpinarea iubitorilor acestui stil de viață cu o zi ticsită de activități reprezentative, dedicate tuturor celor ce onorează și susțin cultura, în centrul unei oaze de verdeață a Bucureștiului, la Grădina Urbană din Parcul Herăstrău, pe data de 3 Iulie 2022!

hiphopoteca weekend evenimente 1-3 iulie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.