Weekend fun (evenimente 22-24 ian)

evenimente weekend 22-24 ian

Știu, e frig și este iarnă, dar dacă totuși vă doriți să faceți ceva în acest weekend, am eu câteva recomandări.

Pe Terasă la Expirat • 22 & 23 ianuarie – În weekend, facem tot ce putem. La masă, la povești, cu muzică bună în boxe. Concentrat. Distanțat. Regulamentar. Expirat Halele Carol ridică mercurul până la nivelul mesei de prieteni cu încălzitoare, pături groase, foc de lemne, mâncare la jar, băuturi calde și muzici să ne țină încinși.

evenimente weekend 22-24 ian
peterasa la expirat

Top of the Mountain +Snow • VRTW • Cabana Postavaru –  Vinyl, Rum, Tapas & Wine ne invită la un weekend prelungit la munte cu ski, muzică bună și băuturi powered de Touching ART Cocktail.

evenimente weekend 22-24 ian
top of the mountain la skv postavaru

24 Ianuarie – Unirea Preparatelor Românești – Duminică, pe 24 ianuarie, de Unirea Principatelor Române, Jacq Pot unește un număr limitat de români cu un meniu dedicat. Ne așteaptă începând cu orele 13:00, pe terasă cu iahnie de fasole cu ciolan afumat la ceaun, ciorbă acră de cocoș cu tăieței de casă, vin fiert și un țoi de pălincă din partea casei. (ambele feluri de mâncare+vin fiert=50 Ron, dar se pot servi și separat).

evenimente 22-24 ian
Unirea mica la Jacq Pot

DARE pres. #spiritbrunch @Si Lounge – Brunching is always fun, iar în acest weekend Si-Lounge și DARE by No Parachute ne invită la un boho Brunch.

evenimente weekend 22-24 ian 
boho brunch la si-lounge

The Brunch Necessities • Sâmbătă & Duminică la Expirat – La Halele Carol, avem un obicei: ne întâlnim sâmbăta și duminica să ne răsfățăm cu bunătăți pe terasă, la brunch. Ridicăm mercurul până la nivelul mesei de prieteni cu încălzitoare, pături groase, foc de lemne, mâncare scoasă din cuptor, băuturi calde și muzici să ne țină încinși.

evenimente 22-24 ian
brunch la expirat halele carol

Vernisaj & Coffee tasting – espre Vitrina M60: brandul WOOBA cu prima colecție Wooba Dark din proiectul Inside/Outside, prin parteneriatul cu galeria Galateca, este prezent până la data de 15 Februarie în cafeneaua M60. Să aprindem scânteia din suflet și să ne lăsăm călăuziți nu de întuneric, ci de forme de lumină, concretizate în obiecte de design.
Te invităm să visezi alături de noi și să participi la evenimentul de sâmbătă 23 Ianuarie începând cu ora 12.00 pe terasa noastră.
Vernisajul va fi acompaniat de un coffee tasting al blendului M60 și ale altor 2 origini.

evenimente 22-24 ian
vernisaj si cafea M60

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.