5 restaurante care te ajută cu masa de Crăciun

De obicei masa de Crăciun are loc alături de familie, dar în această perioadă în care deplasarea la rude este restricționată, câteva restaurante vin în ajutorul celor care sunt musafiri în general și nu sunt foarte pricepuți în bucătărie. Am adunat aici o listă de 5 restaurante la care puteți apela pentru a întregi masa de Crăciun sau chiar pentru o meniu complet :

Sole d’Italia a creat 2 variante de meniu, unul tradițional și unul vegetarian, atât pentru 2, cât și pentru 4 persoane. Meniul tradițional conține Salată Beouf, Fasole Bătută, Piftie de curcan, Piftie de porc, Sărmăluțe de porc tradiționale, Cârnați de casă, Friptură de porc la cuptor, Murături, Cozonac și costă 470 lei pt 4 persoane și 290 lei pentru 2 persoane. Meniul vegetarian costă 240 de lei și conține Salată a la russe, Fasole Bătută, Salată de vinete, Salată de crudități, Salată de ciuperci cu usturoi, Chifteluțe de dovlecel, Sărmăluțe de orez și ciuperci, Cozonac, Prăjitura Albă ca Zăpada. Comenzi la (0786) 252 252.

meniu craciun sole dțitalia
sursa facebook

Restaurant Poesia a creat un meniu cu preparate speciale de Crăciun din care poți comanda exact ce îți dorești.

meniu de craciun restaurant poesia
Sursa facebook

Chefs. Experience a adăugat în meniul de Crăciun câteva din preparatele tradiționale ale lui Chef Scărlătescu: sarmale, salată de boeuf, jumari dar și vestitul său cozonac. Toate preparatele le găsiți aici.

meniu de craciun chefs. experience
sursa facebook

Pizza PPH a pus la punct mai multe meniuri atât pentru Crăciun cât și pentru Revelion împreună cu discounturi de 10-15%. Găsiți toate variantele aici.

meniu de craciun pizza pph
Sursa Facebook

Gargantua ne oferă atât meniuri prestabilite cât și o listă de preparate de Crăciun din care puteți alege exact ce vă lipsește de la masa de Crăciun. Lista întreagă o găsiți aici.

meniu de craciun gargantua
sursa Facebook

Bonus, câteva locuri din care puteți comanda niște cozonaci delicioși:

Bread and Butter are două tipuri de cozonaci disponibili pentru comandă: cel clasic la 69 lei sau învelit în ciocolată belgiană la 79 lei, dar și niște coșuri cadou simpatice la 239 lei. Comenzi printr-un mesaj în privat pe pagina de Facebook sau la 0723 666 535.

cozonaci craciun Bread and Butter
Sursa Facebook

Chocoloco pregatește niște cozonaci deosebiți cu brownies, nucă, rahat turcesc sau ciocolată belgiană. Comenzile se pot da la telefon 0799440000 (Floreasca), 0799550000 (Universitate)

cozonaci de craciun chocoloco
sursa Instagram

La Atelierul de Tarte găsiți cozonaci clasici dar și babka.

cozonaci de craciun atelierul de tarte
sursa Instagram
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.