Weekend fun (evenimente 21-23 august)

recomandari weekend 21-23 august

Iată care sunt evenimentele unde te poți distra în penultimul weekend de vară, dar nu uita să o faci responsabil și respectând normele de siguranță. 

Cinema în aer liber în Parcul Titan #8 – Primăria Sectorului 3, împreună cu Metropolis Film, organizează un nou sezon de Cinema în aer liber. Evenimentul se întoarce pe Insula Artelor din Parcul Titan cu cele mai bune filme ale anului și o retrospectivă a filmului francez vor putea fi urmărite la București, timp de 4 săptămâni, în perioada 18 august – 13 septembrie. Intrarea la proiecții este liberă. Programul complet al filmelor, pe  www.cinemainaerliber.ro

evenimente weekend 21-23 august
cinema in aer liber in parcul titan

Le Petit ☆ Anniversaire –  Le Petit Festival de Bucarest ne așteaptă să sărbatorim împreună în una din cele mai cool grădini din București, Si-Lounge.

evenimente weekend 21-23 august
le petit anniversaire

Vernisaj Daniel Rădulescu – De joi până duminică, Spațiul M60 va fi nerecunoscut! Te provocăm să vezi cum emoțiile au luat forma metalului și comunică cu tine. Pregătește-te să-l cunoști pe Daniel Rădulescu, supranumit “Brâncuși al artei moderne”, în cadrul unui vernisaj diferit, gâzduit de Spațiul M60, în cadrul Săptămânii “Art Festival”.

evenimente weekend 21-23 august
vernisaj daniel radulescu la spatiul m60

Bingo | Popas Nostalgia

Ți-ai citit horoscopul? Ce zice pe luna asta? Câștigi și tu ceva?Nostalgici fiind, vrem să ne atașăm de numere, după ce le-am urât atât de mult în liceu, la matematică. Popas NOSTALGIA și Pringles organizează seri de bingo. Sistem de joc: https://docdro.id/ia2zrrb 

evenimente weekend 21-23 august
bingo popas nostalgia

Dirty Disco w Eugen Rădescu – Dacă ți-a fost dor de ritmurile disco-pop, extravaganța orientală și hiturile românești, Eugen Rădescu revine, de data asta la Manasia Hub, sâmbătă de la 17:00 la 22:00.

evenimente weekend 21-23 august
eugen radescu la manasia hub

Seara de Astronomie VIIIGrădina Floreasca și Expertise Factory ne dau întâlnire sub cerul înstelat la o nouă seară de observații astronomice prin telescop.

evenimente weekend 21-23 august seara de astronomie la gradina floreasca

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.