Weekend fun (evenimente 14-16 august)

recomandari weekend 14-16 august

În weekend de sărbătoare avem parte de evenimente faine: concerte, brunchuri și ieșiri în natură. Nu uita să te distrezi responsabil respectând restricțiile.

Concert acustic Vița de Vie la Flavours in the Garden – August aduce, la Flavours in The Garden, cel mai mare concert Vița de Vie din acest an. Și pentru că totul se întâmplă sub umbrela #UnpluggedNights, ce putea fi cântat, dacă nu ACUSTIC?

weekend 14-16 august
concert acustic vita de vie

ION – Meșteșug din bucătărie | Popas Nostalgia – Probabil ți-ai demonstrat de multe ori că o mâncare gătită cum trebuie îți poate face ziua mai bună.ION asta vrea să facă. Să îți facă ziua mai bună. El vine în acest weekend la Popas NOSTALGIA (str. Tuzla 50, București), cu românești aruncate pe grătarul lui special, ca să te facă să zici “Mamă, ce bun e!”.

weekend 14-16 august
mestesug din bucataria lui ion popas nostalgia

Al doilea weekend la “Cinema sub clar de lună” – „Cinema sub clar de lună“ continuă în al doilea weekend cu filme de la TIFF 2020, proiectate în aer liber la București pe Calea Victoriei 192A (vizavi de Casa Vernescu)!⏩ Vineri, 14 august, vedeți LES TRADUCTEURS / TRADUCĂTORII, un thriller franțuzesc cu hackeri și traducători de literatură. Filmul a fost difuzat la TIFF în Piața Unirii și îi are în distribuție pe Olga Kurylenko, Lambert Wilson și Eduardo Noriega.
⏩ Sâmbătă, 15 august, e proiectat PATRICK, filmul belgian care la TIFF 2020 a fost recompensat cu Premiul pentru Cea Mai Bună Regie (Tim Mielants) . Amplasat într-o tabără de nudiști, PATRICK este o tragicomedie despre revelațiile provocate de dispariția cuiva drag.
⏩ Duminică, 16 august, la ”Cinema sub clar de lună” vine URMA, lungmetrajul regizat de Dorian Boguta care a câștigat Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la TIFF. Un thriller despre secretele pe care le ascund cei de lângă noi, URMA îi are în distribuție pe Teodor Corban, Dragos BucurMadalina Diana Ghenea, Irina Radulescu, Marin Grigore și Lucian Ifrim,🎥 Proiecțiile au loc în aer liber, de la ora 21:00, într-un spațiu amplu alăturat Casei Florescu-Manu de pe Calea Victoriei 192A (vizavi de Casa Vernescu), care permite găzduirea a maximum 150 de spectatori, cu respectarea regulilor de siguranță sanitară.

weekend 14-16 august
cinema sub clar de luna 2

Friday Sessions w/ Aris at Grădina OdeonGrădina Odeon ne invita vineri seara la un evenimnet restrans, in aer liber, cu muzica techno.

weekend 14-16 august
friday sessions in gradina odeon

HomeMade Weekend – M60 a susținut dintotdeauna producătorii locali și brandurile manufacturizate românești.
Și pentru că spațiul M60 își dorește întotdeauna promovarea acestora, au ales să dedice un weekend creațiilor home-made.

weekend 14-16 august
homemade la spatiul m60

Here We Brunch Again! • Sâmbătă & Duminică la Expirat – BRUNCH cinstit la Expirat Halele Carol. Pe 🌳 terasa umbrită, în weekend, pe ☀️ soare afară și în intimitatea corespunzătoare locului. Că doar unde se duc obiceiurile noastre de noapte când nu mai au unde să iasă, altundeva decât pe timp de zi?

weekend 14-16 august
brunch la expirat

Explorează Natura pe SUP la Comana Duminică – 16 august – Duminică, 16 august, explorăm natura pe SUP la Comana. Cei de la SupAcademy Romania se ocupă să creeze cadrul perfect pentru tine și prietenii tăi, ca să aveți un sfârsit de săptămână relaxant și să vă încărcați bateriile pentru noi provocări.

weekend 14-16 august
exploreaza natura pe SUP la Comana

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.