Ialoc Fest și provocarea mea de weekend

ialoc fest

În acest weekend am primit de la ialoc.ro o provocare pe gustul meu în cadrul ialoc Fest, și anume să fac un circuit mic dejun – prânz – cină, alegând din restaurantele partenere și să vi-l prezint aici. Challenge accepted!!!! Vă dați seama că a fost provocarea perfectă pentru o foodie ca mine. 😀

Probabil deja cunoasteți aplicația ialoc.ro prin care puteți rezerva o masă în oraș, la peste 1500 de restaurante, atât în București, cât și în Cluj, Constanța, Timișoara și alte orașe importante din țară. Puteți găsi un restaurant în funcție de zona dorită, tipul de mâncare pe care îl servește sau tipul de restaurant (rooftop, garden, lounge, etc). Dacă nu o știți, clar trebuie să o instalați, este life saver când nu știi ce restaurant să alegi și este foarte ușor de folosit.

Dar să vă povestesc puțin și despre ialoc Fest – în perioada 1-30 septembrie, peste 100 de restaurante, din București și Brașov, oferă reducere de până la 50% la meniul de mâncare pentru rezervările făcute prin aplicația ialoc. Toate sunt vizibile în aplicație în tabul special și dacă intrați pe ele veți vedea și zilele / intervalele orare în care se aplică aceste reduceri.

ialoc fest

Eu am profitat de acest Fest în weekend, la provocarea celor de la ialoc.ro și am ales 3 restaurante pe gustul meu. Astfel am început cu un brunch sâmbătă la Lente Dionisie Lupu. Deja știți că sunt fan Lente din articolul anterior, dar la brunch nu am fost niciodată la ei, iar in locația din Dionisie Lupu n-am mai fost demult, așa că am zis că e ocazia perfectă. Am încercat un Desayuno și o salata Fortalezza, acompaniate de cafe latte. Desayuno e super sățios, n-am reusit să-l termin pe tot, iar vita marinată în cafea din Fortalezza e demențiala, se topește efectiv în gură. În plus, grădina este super verde, colorată și instagramabilă.

lente lupu mancare
lente lupu gradina

Pentru prânz am ales ceva micuț și cochet – Pasta Restaurant, situat pe Calea Victoriei. Deși are doar câteva măsuțe afară, mi s-a parut o atmosferă pariziană să stai asa la bulevard și să observi lumea care trece în plimbare . Am încercat Pastele Gamberi (cu creveți și dovlecei) și pe cele Pistachio (cu fistic, nuci și 3 feluri de branză), ambele delicioase, iar cele cu fistic chiar muuult mai bune decât mă așteptam (având în vedere relația mea de love-hate cu fisticul).

pasta restaurant

Pentru cină am vrut ceva un view frumos, așa că am ales Karta, restaurantul situat la parterul Bibliotecii Naționale, ce are vedere spre Dâmbovița. Aici am încercat 2 feluri diferite de scaloppine (vită), unul cu sos de piper verde și unul cu ciuperci și sos de vin, ambele cu garnitură de legume. Vita a fost superb gatită, porțiile sunt mari și sățioase, iar masa am savurat-o cu un gin cocktail Forest Taste. Cred ca n-am mai băut demult un gin atât de bun. Cu siguranță a fost ‘dinner with a view’ pentru că am admirat și apusul peste Dâmbovița cu ocazia asta.

La toate cele 3 restaurante am avut o reducere de 25% la meniul de mâncare în cadrul ialoc Fest. De obicei chelnerii știu despre ce e vorba de când te conduc la masă, dar pentru a vă asigura că beneficiați de reducere, puteți menționa când cereți nota că este rezervare făcută prin ialoc și că există o reducere ce trebuie aplicată.

Trebuie să menționez și că îmi place foarte mult cum funcționează aplicația. Trimite notificări de confirmare a rezervării, apoi, în ziua rezervării, dar și cu câteva minute înainte de aceatsa, trimite reminder, pentru cei foarte ocupați sau care stau mai prost cu memoria. Imediat după ce ai terminat masa, aplicația îți cere și un feedback, acesta apărând mai târziu în secțiunea de review-uri din aplicație. V-am zis că este și foarte usor de utilizat, nu?

Pot spune că a fost cea mai frumoasă provocare pe care am primit-o in ultima vreme și, cu siguranță voi utiliza aplicația în continuare și va invit să o testați și voi. În acelasi timp vă îndemn să intrati și să profitați de super reducerile din cadrul ialoc Fest pana pe 30 septembrie.

ialoc fest

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.