Weekend fun (evenimente 2-4 iulie)

evenimente de weekend 1-3 iulie

Urmează un weekend plin de târguri, petreceri și evenimente în aer liber. Tu ce planuri ai?

Grădina cu artiști – Flori de vară – La început de iulie se ia doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, care anul acesta, la aniversarea de 10 ani, devine mai responsabil și mai creativ – Grădina cu Artiști. Cea de-a doua întâlnire are loc pe 3 și 4 iulie, Parcul Grădina Icoanei din București, iar intrarea pentru public este liberă.

weekend evenimente 2-4 iulie
gradina cu artisti

Teatru sub lună – ediția 7 – Ajuns la Ediția a 7-a, festivalul aduce pe scenă spectacole de teatru independent, show-uri de improvizație, concerte de jazz, caffe-concert sau rock acustic, expoziții de fotografie, pictură, costume, instalații video și sculpturi din lemn și fier.📅 Festivalul se desfășoară în perioada 2 – 25 iulie, în fiecare weekend (vineri – duminică) pe Terasa Teatrului InDArt, str. Icoanei, nr. 86, la doar 10 minute de mers pe jos de Piața Romană.

weekend evenimente 2-4 iulie
teatru sub luna

Lavanda Fest – Fleurane, București – Eveniment dedicat producătorilor de lavandă din România, creat cu drag și suflet! Pe lângă produsele naturale din lavandă, vei mai întâlni și alți producători locali de minunății, majoritatea venind și cu câte un produs specific lavandei. De asemenea vor exista și câteva momente artistice faine, printre care: jazz, o demonstrație de tango, teatru pentru copii sau muzica fado live.

weekend evenimente 2-4 iulie
lavanda fest

Sun’s Day Fest – July 3 – Sun Day’s Fest se întoarce pe 3 iulie, de data asta într-o locație nouă, la Palatul Primăverii. Ia-ți prietenii și vino să celebrăm soarele, natura și spiritul liber într-unul dintre cele mai frumoase locuri din București.

weekend evenimente 2-4 iulie
sun day's fest

Târg de viniluri Paradis Paradis – Ne reîntâlnim pe 3-4 iulie la o ediție caniculară a Târgului de Viniluri Paradis Paradis, la Krănuț. De la hip hop, disco, rock & jazz, dub, reggae sau funk, până la techno, house și electro, vom avea chiar de toate.

weekend evenimente 2-4 iulie
targ de vinil paradis paradis

Bairam la RomexpoGaia BoutiqueClub deschide Romexpo Arena. 3 iulie e data în care Bairamul revine în București ca să dansezi pe hituri fără să te oprești. Dăm Bairam cu cea mai mare exaltare într-un loc unde amintirile care ne chinuiesc nu mai sunt necesare. Inaugurăm cel mai nou spațiu de relaxare din capitală unde toată vara distracția e vitală!

weekend evenimente 2-4 iulie
bairam la romexpo

Yoga & BrunchMpower Yoga și Grădina Floreasca ne invită duminică la o clasă de yoga în aer liber, condusă de Alexandra Negulescu și Ana Marin, urmată de un brunch delicios. Înregistrează-te aici pentru eveniment.

weekend evenimente 2-4 iulie
yoga & brunch

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.