Weekend fun (evenimente 18-20 sept)

evenimente weekend 8-10 octombrie

Ne așteaptă un weekend plin de evenimente culturale, dar și ceva petreceri. Nu uita să te distrezi responsabil respectând restricțiile. 

Bingo | Popas Nostalgia – Ți-ai citit horoscopul? Ce zice pe luna asta? Câștigi și tu ceva? Nostalgici fiind, vrem să ne atașăm de numere, după ce le-am urât atât de mult în liceu, la matematică. Popas NOSTALGIA și Pringles organizează seri de bingo.

evenimente weekend 18-20 sept
Bingo popas nostalgia

Romanian Design Week 2020 – Expoziția Change 2.0 – Principala destinație Romanian Design Week 2020 va fi Combinatul Fondului Plastic, un spațiu cu o istorie specială. Biletele pot fi achiziționate exclusiv online de aici: https://ove.ro/romanian-design-week-2020. Tema anunțată pentru 2020 este CHANGE, și RDW propune o selecție de proiecte și evenimente aliniate la ce înseamnă în prezent schimbarea.

evenimente weekend 18-20 sept
Romanian design Week

Art Safari – Pavilionul de Artă București – Art Safari, ajuns la cea de a șaptea ediție și numărând peste 163.000 de vizitatori până în prezent, se desfășoară anual sub patronajul Primăriei Municipiului București și este un eveniment cultural unic ca structură, concept și amploare din România. Pavilionul Muzeal „Gheorghe Petrașcu”, care invită publicul să redescopere opera lui Gheorghe Petrașcu, unul dintre cei mai importanți maeștri ai artei românești de început de secol XX, Pavilionul Central „Școala de la București” dedicat artei contemporane din Capitală, începând cu anii ’90, expoziția dedicată lui Sabin Bălașa, pictor contemporan celebru pentru nuanțele sale de albastru și personajele de basm, Pavilionul Internațional „Guerrilla Girls” care aduce pentru prima dată în România arta rebelă a grupului anonim feminist, programul educațional – Art Safari Kids, secțiunea de Artiști invitați și experiența e vizitare Night Tours, care cuprinde un tur ghidat în expoziții, performance live și muzică, formează conceptul unic al Pavilionului de Artă București. Art Safari așează Bucureștiul pe harta marilor capitale europene culturale.

evenimente weekend 18-20 sept 
art safari 2020

Bazar de Cotroceni – Eveniment în cadrul Romanian Design Week 2020  , bazarul ne duce în Cotroceni la plimbat pe străzi și târguit prin curți/grădini! detalii îneveniment. Harta poate fi descărcată & printată de aici: https://bit.ly/2FMqvYc . Harta printată va fi disponibilă în timpul evenimentului la JazzBook, Zissou Coffee Shop și La Petite Bouffe.

evenimente weekend 18-20 sept
bazar de Cotroceni

Unteatru – open air | Noaptea Albă a Filmului Românesc – Vizionează o selecție de scurtmetraje de la TIFF 2020 și una dintre cele mai apreciate animații ale anului, vineri, 18 septembrie, la Unteatru. Proiecții în cadrul celei de-a 11-a ediții Noaptea Albă a Filmului Românesc.🎟 Intrare liberă – rezervări pe Eventbook 👉bit.ly/unteatrunoapteafilmului

evenimente weekend 18-20 sept 
noaptea filmului romanesc la unteatru

Dirty Disco w. E. Rădescu | Apollo111 goes to Mercato Kultur – Eugen Rădescu se întoarce pe scena Mercato Kultur pentru încă o seară de vară indiană, cu muzică, conversație și gin tonic.Intrare liberă, păstrăm distanța și toate măsurile de siguranță. 

evenimente weekend 18-20 sept 
dirty disco cu eugen radescu la mercato kultur
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.