Lente Arcului – o oază de voie bună

lente arcului

De când am ascultat podcastul ialoc în care Ana Musat a aflat povestea din spatele Lente București de la Anca Pandrea, am zis că trebuie să mai ajung pe la una din locațiile lor. Așa am ajuns la Lente Arcului într-un weekend de vară împreună cu câțiva prieteni.

Lente Arcului gradina
Grădina Lente Arcului

Situat pe strada Arcului, la nr. 8, Lente are o grădina verde și simpatică în curtea unei case interbelice. Am început lejer cu un Aperol Spritz, preferatul meu pe timp de vară, apoi am hotărât să încercăm câte ceva din preparatele lor clasice.

Lente arcului
Cheers

Am aflat din podcast că atât supa de roșii – Tomatina, cât și cea gulaș sunt în meniul Lente de 12 ani și se găsesc constant în ambele locații, așa că normal că au fost pe listă. Ana a încercat supa de roșii, despre care a zis că a fost delicioasă și super consistentă.

lente arcului Tomatina
Tomatina

Eu am optat pentru supa gulaș de vită care a fost wow. Am mâncat gulaș în Transilvania și nu mi-a plăcut atât de mult. Carnea de vită se topea în gură, supa avea consistența unei tocanițe și era puțin picantă, atât cât să scoată în evidență toate aromele.

Lente arcului supa gulas
Supa Gulas

Am mai încercat și pastele Bonaire dar și un starter de bruschete, iar verdictul a fost același de fiecare dată, totul e delicios.

Lente Arcului paste si bruschete
Paste si bruschete

Drept urmare, dacă vă doriți o după amiază chill, într-o grădina faină, cu mâncare bună, cocktailuri, dar și servire impecabilă, vă recomand o vizită la Lente Arcului.

lente arcului noaptea
Lente Arcului by night

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.