Weekend fun (evenimente 17-19 sept)

weekend evenimente 24-26 martie

Ne așteaptă un weekend plin de evenimente. De la Art Safari, la Color Run și Bucharest Short Film Festival, orașul este plin de distracții.

AND NOW EAST Poster Festival | First Edition – Prima ediție a festivalului de postere And Now East 2021 are loc în perioada 17 – 26 Septembrie, la Point în București. Deschiderea are loc vineri, 17 septembrie, începând cu ora 19:00. În cadrul festivalului, vizitatorii se vor putea bucura de o amprentă grafică și creativă a Europei de Est, exprimată prin peste 50 de afișe, dar și de o expoziție capsulă rezultată în urma unui workshop intensiv creat cu ajutorul Institutului Polonez din București. 

Art Safari 2021 Art Safari Bucharest aduce din nou arta aproape de tine în perioada 16-26 septembrie. Detalii despre expoziții aici.

Le Petit X Art Safari ☆ Palatul Dacia ☆ 17.09.2021 – Le Petit va invita la un mega party organizat impreuna cu Art Safari
Avem onoarea de a da startul celui mai frumos eventiment de arta al anului
Vineri dam startul celui mai frumos eveniment de arta al anului.

Open Doors @ Combinatul Fondului Plastic – Atelierele și galeriile își deschid porțile în data de 17 septembrie, între orele 18:00 – 22:00, la Combinatul Fondului Plastic, noua destinație culturală a Bucureștiului. Evenimentul de tip Open Doors propune o explorare a spațiilor artistice din incinta Combinatului, promovând și susținând totodată comunitatea creatoare coexistentă. Prin intermediul acestei inițiative, publicul este invitat să exploreze, să descopere și să se familiarizeze cu artiștii, cu atelierele acestora, dar și cu galeriile și expozițiile existente.

Street Delivery 2021 :: Leapșa! – Street Delivery capătă o altă formă în 2021, la a 16-a ediție din București, cu tema ”Leapșa!”. În locul unui singur loc de desfășurare a evenimentului, vom avea, printre altele, patru zone principale pe care le revitalizăm pentru a crea din aceste trei zile un eveniment generator de inițiative, idei și transformare urbană.
Aici harta cu evenimente.

Bucharest Short Film Festival 2021 – Cea de-a 5-a ediție BSFF va avea loc în perioada 17 – 23 septembrie, la Teatrul Godot (Palatul Bragadiru) și Cinemateca Eforie.Ca de fiecare dată, competiția cuprinde scurtmetraje selectate și premiate în festivaluri de renume – Academy Awards, Annecy, Berlinale, Cannes, Clermont-Ferrand, Locarno, Sundance, Tribeca, Toronto, precum și altele.

Dâmbovița Delivery 2021 – Cu ocazia Street Delivery și a Săptămânii Dezvoltării Durabile, comunitatea creativă Nod Makerspace alături de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și Street Delivery se mobilizează pentru a realiza o serie de activități edu-sportive pe râu și pe stradă, alături de implementarea unor intervenții urbane punctuale. 2021 ne permite să organizăm o mică mostră a ceea ce poate fi râul pentru orașul nostru: un spațiu public atractiv și prietenos.

The Color Run Make Magic București powered by Kaufland – Primul pas e să crezi că e ceva… MAGIC! Apoi totul va veni de la sine. Mii de pași, mii de inimi care bat la unison, mii de moduri de a vedea și de a simți în culori.
La The Color Run Make Magic, ne vom lăsa purtați de magie prin tone de pudră colorată, cu un kit de participare pe măsură!

Septembriada – Bounty Fair ediție de toamnă – Noi suntem oamenii fluturi, iar toamna asta suntem în căutare de flori în orașul mare. Flori târzii, care au ritmul lor aparte și ne învață că e în regulă să ieșim din tipare. Branduri mici cu vise mari, care au ales procesul lent și produse în serie mică pentru idealistul din tine.Ca motiv în plus de sărbătoare, Bounty Fair ca eveniment împlinește 50 de ediții. 

iMapp Bucharest 2021 – Winners League

Show-uri de video mapping și concert SUBCARPAȚI la iMapp Bucharest 2021Cel mai mare eveniment de new media art din România și în top 3 concursuri de video mapping la nivel internațional, IMAPP BUCHAREST – WINNERS LEAGUE, organizat de Primăria Municipiului București, prin CREART, cu sprijinul Camerei Deputaților, are loc sâmbătă, 18 septembrie 2021, în Piața Constituției.

barbeque takeovers #32 // Autumn Leaves – A 4a ediție Barbeque Takeovers are loc în weekend la ROWA Garden. Pretul unui bilet este de 50 lei online si 70 lei la intrare.

1 AN de HYGGE SOCIAL KITCHEN – La aniversarea unui an de Hygge Social Kitchen, iți aducem un weekend cu multe surprize. Pentru că suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă mâncare bună, am pregătit :
Un burger aniversar ⚡️𝙍𝘼𝙂𝙉𝘼𝙍 ⚡️ din carne black angus, chiflă artizanală cu maia, pulled pork, cheddar, piept de porc crocant, sos BBQ, mix salată, ceapă roșie pe grătar, maioneză servit cu cartofi Prăjiți! Savuros, yummy & juicy !O băutură specială nordică din partea casei: 🍹𝒢𝓁ö𝑔𝑔🍹. Un mix de vin roșu, lichior de vișine, stafide, scorțișoară, cardamom, Amaretto, portocale.Pentru a completa experiența, Sâmbăta 18 Septembrie, vom incinge atmosfera cu un live DJ mix începând cu orele 16:00 pana la 21:00!

The Cuban Project la Grădina Alhambra – Un spațiu care sărbătorește anul acesta 105 ani de la inaugurare este readus în circuitul public prin seri tematice, petreceri, spectacole, concerte și o suită de evenimente culturale care fac ca fiecare seară să fie unică.Sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 19:00 ne găsești pe ringul de dans, pentru că nimeni nu va putea sta locului ascultându-i pe cei de la The Cuban Project. Cha-cha, Bolero, Salsa, Son Cubano – toate se vor auzi și se vor dansa, pentru că The Cuban Project este un proiect dedicat muzicii tradiționale cubaneze. Trupa promite hituri cunoscute (îți spune ceva „Guantanamera”?), dar și melodii tradiționale, care se vor asorta numai bine cu preparatele noastre.

18 septembrie – Time Machine /go back to the 90’s @ Teatrul Godot – Un nou concept de teleportare muzicală pornește la Palatul Bragadiru, sâmbătă/18septembrie2021/ de la 8 p.m. +/- until morning.
/go back to the 90’sDa, anii ăia despre care mai râdem câteodată, și mega hiturile alea cărora le-am făcut loc la party-uri ca GUILTY PLEASURE.

Bucharest Film Awards | Rooftop Cinema Shorts – Din laboratorul cu filme se desprinde o nouă selecție cu semnătura #BFA. Câștigătoarele competiției de film scurt din acest an își găsesc locul pe 19 septembrie (ora 21:30) pe ecranul generos de la DESCHIS Gastrobar.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.