Weekend fun (evenimente 24-26 sept)

evenimente weekend 30 sept - 2 oct

Ne așteaptă un weekend plin de evenimente culturale în București:

AND NOW EAST Poster Festival | First Edition – Prima ediție a festivalului de postere And Now East 2021 are loc în perioada 17 – 26 Septembrie, la Point în București. Deschiderea are loc vineri, 17 septembrie, începând cu ora 19:00. În cadrul festivalului, vizitatorii se vor putea bucura de o amprentă grafică și creativă a Europei de Est, exprimată prin peste 50 de afișe, dar și de o expoziție capsulă rezultată în urma unui workshop intensiv creat cu ajutorul Institutului Polonez din București. 

evenimente weekend 24-26 sept
poster festival

Art Safari 2021 – Art Safari Bucharest aduce din nou arta aproape de tine în perioada 16-26 septembrie. Detalii despre expoziții aici.

evenimente weekend 24-26 sept
art safari

Bucharest Fashion Film Festival 2021 – În perioada 23 și 26 septembrie, se va desfășura Bucharest Fashion Film Festival #5. Tema principală a ediției din acest an este Transparența iar detalii sunt disponibile aici.

evenimente weekend 24-26 sept
bucharest fashion film fest

ASIA Fest, Editia a VIII-a – Asia Fest, primul festival din Europa Centrală și de Sud-Est care promovează cultura și gastronomia țărilor asiatice, revine, după o pauză de un an, în luna septembrie 2021 cu cea de-a opta editie, în Parcul Național.

evenimente weekend 24-26 sept
asia fest

Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, ai o noapte plină de filme: vezi câteva dintre cele mai importante producții românești ale toamnei, alături de filme lansate în ultimul an, în 14 locații din București. Detalii mai jos:

J’ai Bistrot București | Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, de la ora 19:45, la J’ai Bistrot București te așteaptă o seară plină de scurtmetraje românești apreciate din ultimul an.

Grădina Alhambra | Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, de la ora 20:00, vezi cel mai recent film semnat de Marian Crișan: Berliner, la 📍Grădina Alhambra, în cadrul evenimentului 🌕 Noaptea Albă a Filmului Românesc.

Mercato Kultur | Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, de la ora 19:45, la 📍Mercato Kultur te așteaptă o seară plină de scurtmetraje românești apreciate din ultimul an.

Cinema Elvire Popesco | Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, începând cu ora 18:30, urmărește la 📍Cinema Elvire Popesco, 🎉câteva dintre cele mai apreciate filme românești ale anului, unele în avanpremieră sau proiecții speciale, în cadrul evenimentului 🌕 Noaptea Albă a Filmului Românesc.

Cinema Muzeul Țăranului Român | Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, începând cu ora 19:45, urmărește la 📍Cinema Muzeul Țăranului Român, în 🎉avanpremieră cel mai nou film semnat de Iosif Demian (Rondul de noapte), precum și două dintre cele mai importante filme românești ale anului: 🎉 ‘Întregalde’, prezentat la Festival de Cannes 2021, și 🎉 filmul ‘După 40 de zile’, inclus în Competiția Zilele Filmului Românesc la TIFF 2021.

Unteatru – open air | Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, de la ora 19:45, la 📍Unteatru – Open Air, Grădina Casei Universitarilor, vizionează 👉povestea unei tinere actrițe hotărâte să se răzbune pe fostul iubit în filmul premiat ‘Mia își ratează răzbunarea’ (r.Bogdan Theodor Olteanu), 👉iar de la 21:30, nu rata povestea a trei prieteni care nu prea au experienţă de film, dar vor să facă un documentar despre un personaj misterios în filmul ‘Toni și prietenii săi’ (r. Ion Indolean).

Deschis Gastrobar | Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, de la ora 21:00, la 📍Deschis Gastrobar, vizionează filmul românesc care a câștigat marele premiu la prestigiosul Festival de Film de la Berlin 2021: 🏆Ursul de Aur: Babardeală cu bucluc sau porno balamuc (r. Radu Jude).

Cinemateca Union | Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, începând cu ora 19:30, vizionează la 📍Cinemateca Union, 🎉o poveste mai puțin cunoscută a unor oameni obișnuiți, recrutați de British Intelligence și trimiși în estul Europei ocupat de nemți într-o misiune complicată, în documentarul 💥Spioni de ocazie, precum și 🎉un film emoționant despre un fiu care-și caută tatăl pe Muntele Athos: 💥Holy Father.

UNATC – sala cinema | Noaptea albă a filmului românesc – Vineri, 24 septembrie, începând cu ora 18:00, vezi la 📍UNATC – sala cinema, 🎉câteva dintre cele mai apreciate scurtmetraje românești ale anului, alături de lungmetraje din selecția TIFF 2021, în cadrul evenimentului 🌕 Noaptea Albă a Filmului Românesc.

Amfiteatru TNB | Noaptea albă a filmului românesc – ineri, 24 septembrie, de la ora 20:00, la 📍Amfiteatrul TNB, vizionează documentarul-fenomen România Sălbatică, cel mai iubit film românesc de la TIFF 2021, unde a obținut 🏆Premiul Publicului.

evenimente weekend 24-26 sept
noaptea alba a filmului romanesc

Târg de viniluri Paradis Paradis – Târgul de viniluri se mută în acest weekend la Control Club.

evenimente weekend 24-26 sept
targ de viniluri paradis paradis

LP revine în România – LP, vedeta rock care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul “Lost On You“
își va încânta fanii și cu “Muddy Waters” și “When We’re High”, cântece de pe cel de-al cincilea album al său, Heart to Mouth, dar și câteva melodii de pe noul album al său, dumincă la Arenele Romane.

evenimente weekend 24-26 sept
concert LP

Vița de Vie #Electric @Grădina Urbană – Pe data de 26 Septembrie vă așteptăm la Grădina Urbană, la un concert Vita de Vie, de data aceasta în formula electrică.

evenimente weekend 24-26 sept
concert vita de vie

Yoga & Beyond Event @ Roaba de Cultura – Yoga & Beyond ne invită duminică la un eveniment în aer liber cu workshopuri de dans, yoga și meditatie.

evenimente weekend 24-26 sept
yoga and beyond
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.