Weekend fun (evenimente 10-12 sept)

recomandari weekend 15-17 iulie

In acest weekend, dacă nu ați plecat la Untold, vă așteaptă multe evenimente interesante și în București.

SAGA Festival 2021 – SAGA Festival va aduce, în acest weekend, o serie de show-uri spectaculoase, superefecte pirotehnice, design-uri extraordinare, un concept unic în România și un line-up format din unii dintre cei mai buni artiști ai muzicii electronice din lume precum Tiësto, Carl Cox, Alan Walker, Masked Wolf, Sickick, Nicky Romero, Oliver Heldens, Robin Schulz și mulți alții.

Subcarpați – Dă-i Foale. Ediția a doua – După showul cu casa plină din 2019, tot satul vine din nou la Arenele Romane să petreacă la editia a doua a evenimentului anual Subcarpați cu o productie de seamă, mai ales că în 2020 trupa a împlinit 10 ani de activitate.

NEIGHBORHOOD CRAFT BEER FEST – Știm cât de tare ai nevoie de un craft beer fest în zonă, bere bună, mai mulți producători în același loc, food truck-uri, atmosfera chill ❤. Vino de vineri, 10 septembrie până duminică, 12 septembrie, la mini-festivalul de bere artizanală din curtea Fabricii Grivița!

Slow Coffee Festival 2021 – festivalul cafelei de specialitate are loc în perioada 11-12 septembrie. Vor fi două zile de explorări de cafea și ciocolată artizanală, socializare și Campionatul Național de AeroPress. Mai multe detalii găsiți și aici.

slow coffee Festival 2021

Extra Vibe de Festival cu bere artizanală. – Centrul Comercial Sun Plaza organizează, în intervalul 10-12 septembrie, Sun Beer Fest, festivalul în cadrul căruia pasionații de bere artizanală pot degusta produse locale, realizate în România. Mai multe detalii găsiți și aici.

Deschidere Alemar Capoeira Festival 2021 – Vino pe 10 septembrie, pe esplanada Veranda Mall și trăiește fiecare mișcare din demonstrația de Capoeira și Roda, ce deschide festivalul Alemar Capoeira. Simte vibe-ul brazilian și bucură-te de fiecare moment! 

Spațiul The Institute: Expoziția Art in Progress_1. Sculpturality – Combinatul Fondului Plastic (Băiculești 29, București) va găzdui începând cu această toamnă Spațiul The Institute, o platformă nouă prezentată de UniCredit Bank care aduce laolaltă tinere talente locale. Acesta își propune să fie un punct de intersecție multidisciplinar, care invită publicul bucureștean să experimenteze arta noilor generații prin evenimente variate, de la expoziții la târguri, menite să traseze dialoguri între diverse zone creativ-artistice.

Weekend Sessions la Grădina Botanică – Aproape 5000 de metri pătrați din Grădina Botanică, Șoseaua Cotroceni, 32, sunt transformați într-un spațiu alternativ de întâlnire, cu o mică scenă în iarbă, muzică, socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări. Vizitatorii sunt invitați să își aducă pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția roditorfoodmarket.ro – platformă realizată cu suportul UniCredit Bank.

Târg Ozosep – ediția 11-12 septembrie 2021 – Târgul Ozosep revine după o pauză lungă de peste un an, în curtea Centrului Cultural Maghiar București (care are noul nume de Institutul Liszt), cu binecunoscutele produse secuiești de cea mai bună calitate, mezeluri tradiționale, specialități de brânzeturi, miere, gemuri, prăjituri, ciocolată și alte bucate delicioase, aduse direct de micii producători. Nu vor lipsi nici artizanii, care vă aduc produse deosebite, de mult bun gust.

Soul Serenade LIVE în Grădina Casei Universitarilor – Cei trei muzicieni îmbina stiluri şi estetici din tradiţia Statelor Unite, de la blues-ul de la finele sec. XIX până la începuturile tradiţiei de jazz şi swing din anii ’30 și ne vor cânta în acest weekend în grădina Casei Universitarilor.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.