Grădina cu Filme – evenimente faine în siguranță

Grădina cu Filme

Vineri am avut ocazia să merg la Grădina cu Filme, la concertul lui Alex Ștefănescu și am redescoperit acest loc minunat.

Știu că tuturor ne este dor de un concert, de un festival, de un eveniment mai animat, dar în condițiile actuale este cam greu. Totuși, Grădina cu Filme a reușit să se adapteze și să ne aducă în continuare pe mica sa scenă concerte, filme, teatru, stand-up comedy și spectacole de improvizație.

scena grădina cu filme
The stage

Situată în inima orașului, în zona Pieței Lahovari, grădina este mică, cu doar câteva mese, așezate strategic, distanțat. Atmosfera este una relaxantă, de vacanșă, iar muralul enorm de pe unul din pereții ce o înconjoară, este cu siguranță un punct de atracție.

grădina cu filme
Foto: Dragos Toader

Are de asemenea un bar de unde poți comanda cam tot ce-ți poftește inima, de la niște gin cocktails extraordinare la niște smoothieuri delicioase, totul la prețuri mai bune decât în alte astfel de grădini. Nu-ți faceți griji, atât barmanii cât și chelnerii poartă măști și mănuși.

gin tonic la grădina cu filme
My Strawberry mint gin tonic

Momentan, pentru a respecta normele, biletele la spectacole pot fi achiziționate doar pe câte o masă. de 2, 3 sau 4 persoane, și nu individual, dar asta e doar o nouă ocazie să-ți aduni câțiva prieteni la un loc.

Așa că dacă vă e dor de un concert în aer liber, sau de o piesă de teatru, într-o atmosferă chill, vă las mai jos programul pe luna iulie de la Grădina cu Filme. Poate vă face ceva cu ochiul.

program grădina cu filme luna iulie
Programul lunii iulie

Dar să vă povestesc puțin și despre Alex Ștefănescu. ”De meserie actor cu cântec pe interior”, cum se prezintă, Alex a scris două spectacole-albume tematice: „Ziua Necunoștinței” și „9 piese remixate”. A participat în 2017 la emisiunea „iUmor”, iar un an mai târziu a ajuns în finala emisiunii „Românii au talent”, propunând trei piese grupate ulterior în EP-ul „Trilogia despre România”.

Alex Stefanescu In concert la Grădina cu filme
Alex Ștefănescu doing his thing

Pe lângă această biografie profesională, îți pot spune că Alex e un tip mișto, amuzant, care are talent cu carul și ale cărui versuri ingenioase te vor trece de la râs la plâns fără să-ți dai seama. Dar nu trebuie să ma crezi pe cuvânt, poți să te convingi singur, dacă mergi pe 18 iulie la spectacolul lui de la Roaba de Cultură, în cadrul zilelor Unteatru (zece zile de teatru, între 17-26 iulie, muzică și prietenie, într-o ediție aniversară outdoor și online).

zilele unteatru

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.