Halloween Weekend fun (evenimente 30 oct – 1 nov)

evenimente weekend halloween 28-30 oct

Weekend-ul de Halloween vă așteaptă cu câteva evenimente interesante dacă vă încumetați să ieșiți din casă. Nu uita să te distrezi responsabil respectând normele de siguranță.

Avo Toast & Cocktails la TETOTeto și Touching ART Cocktail ne invită în acest weekend la brunch și live mixology.

evenimente weekend 30 oct- 1 nov
Avo toast & cocktails la Teto

Malmkrog | Avanpremieră în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest Malmkrog by Cristi Puiu se vede în avanpremieră în cadrul celei de-a 11-a ediții Les Films de Cannes à Bucarest sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 19:00 la Grădina Cărturești Verona. Intrarea este liberă. Toate detaliile despre acces pe www.filmedefestival.ro#nevedemlafilm

evenimente weekend 30 oct- 1 nov
malmkrog premiera la gradina verona

Halloween la Casa Experimentelor – O zi speciala cu multe surprize… experiment! Un nou ”locatar” isi face intrarea in Casa Experimentelor 😱 Veniti sa il cunoasteti!Intre orele 10:00 – 18:00 (ultima intrare la ora 17:00) din ziua de 31 octombrie, vizitatorii sunt așteptați costumați, atât cei mici, cat și cei mari.În fiecare ora, cel mai creativ costum va fi premiat! Fiecare vizitator costumat va primi la intrare un numar de concurs care va fi prins de costum, iar ceilalti vizitatori vor fi invitati sa voteze costumul care ii incanta cel mai mult.Costumele clasate pe primele trei locuri din fiecare ora (cu cele mai multe voturi) vor primi din partea Casei Experimentelor cate un premiu.

evenimente weekend 30 oct- 1 nov
Halloween la casa experimentelor

Smoked Halloween #aici – Fripturi în #sânge#bloodydrinks, să fie iar acea perioadă din an? 🩸#aici alungăm toate spiritele rele și facem o nouă petrecere înspăimântător de memorabilă. 🎃🕯Va fi o noapte plină de muzică bună, decorațiuni înfricoșătoare, cocktailuri delicioase și un loc în care vei putea imortaliza toate aceste momente cu prietenii tăi 📷 Halloween #photobooth. La Aici.

evenimente weekend 30 oct- 1 nov
smoked halloween la aici

VRTW Pumpkin Boogie –  Vinyl, Rum, Tapas & Wine și FlipFlop ne invită la o după amiază de sâmbătă cu scary tunes și dovleci ciopliți.

evenimente weekend 30 oct- 1 nov
VRTW pumpkin boogie la flipflop

HALLOWEEN #intheGarden – Sâmbăta, pe 31 Octombrie, ne distrăm de #Halloween pe muzica lui Dj Jiji! N-ai cum să lipsești de la o petrecere mega scary, pe care doar el știe să o întrețină! Petrecerea va începe devreme, așa că, setează-ți alarma la telefon pentru ora 17:00 și vino în #grădină!

evenimente weekend 30 oct- 1 nov
halloween in the garden

Show cooking LIVE la Pajo Garden – Toamna e plină de surprize pe terasa Pajo. Un nou weekend demențial te așteaptă la Pajo Garden. Pe 31 octombrie – 1 noiembrie, chef Munti – câștigătorul “Chefi la cutite” – te așteaptă cu un show de cooking, LIVE, cu un meniu ce-ți va lăsa gura apă. Nu lipsește nici vinul fiert.

evenimente weekend 30 oct- 1 nov
live cooking show cu chef munti la pajo garden
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.