Weekend fun (evenimente 15-17 iulie)

recomandari weekend 15-17 iulie

Dacă nu sunteți la Electric Castle sau la mare în acest weekend, se întâmplă lucruri faine și în București:

Te cunosc din mahala la Grădina Alhambra Grădina Alhambra v-a pregătit un spectacol inspirat din trecut, unde muzica lăutarească răsună în mahalalele Bucureștiului. Ne întoarcem ăn timp și plasăm totul într-un cadru interbelic, când consacrații Marin Teodorescu, Romica Puceanu, Maria Tănase, Dona Dumitru Siminica și Maria Lătărețu cântau și încântau înalta societate și nu numai. În cadrul acestui Show, voci actuale celebre ale muzicii lăutăresti vor interpreta cântece născute în mahalalele Bucureștiului. Vor imita voci celebre ale muzicii lăutăresti pure.

weekend 15-17 iulie
gradina alhambra

LA NEGRA prezintă LIVE SHOW CON MARIACHI – Lume, lume! Au venit în România tocmai din Mexic, stau o perioada limitată și fac un show minunat! Nu ne credeți pe cuvânt și veniți sa-i vedeți live în fiecare vineri și sâmbătă seară la Restaurant La Negra – costume, super voci, instrumente live, sombrero și tequila – NOCHE CON MARIACHI!

weekend 15-17 iulie
la negra

The Dandy Run- Pedalam Cu Stil – Însoțiți-ne la a 12-a ediție The Dandy Run, sâmbătă, 16 iulie 2022, începând cu orele 20:00 în fața Palatului CEC, deoarece vom pedala cu stil pe Calea Victoriei în cele mai cool outfituri, în cadrul proiectului “Străzi deschise – București, Promenadă Urbană”, organizat de Primăria Capitalei.

The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicletă, dar atenție…Este o plimbare în stil! Luăm cu asalt bulevardele Bucureștiului în cele mai prezentabile costume & fuste de cycling și pedalam printre atracțiile iconice ale capitalei.

weekend 15-17 iulie
the dandy run

16&17 iulie: picnic, muzică, cinema la Grădina Botanică – Evadează din oraș și vino la Weekend Sessions la Grădina Botanică! 

weekend 15-17 iulie
weekend sessions

Victoriei Street Market – Zilele însorite, pline de bucurie te scot din casă la pas pe Calea Victoriei! Fă o oprire la nr. 210 pentru a descoperi produsele atelierelor de design și artizanat românești.
Răcorește-te cu înghețată artizanală, adu-ți aminte de copilărie savurând o vată de zahăr sau popcorn!

weekend 15-17 iulie
victoriei street market

FC DNB – Gojira & Planet H + Psihotrop – Gojira&Planet H, cei mai activi producători/dj-i din scena dubstep/drum&bass/edm românească și-au unit forțele cu unul dintre cei mai tehnici și activi mc-i de la noi: Psihotrop. Noua lor formație se numește FC DNB și vor prezenta pe 16 iulie, live, la Grădina Monteoru, o bună parte din albumul lor ce urmează să fie lansat anul acesta. Concertul va avea loc la orele 21:00 FIX!

weekend 15-17 iulie 
gradina monteoru

Yoga in the park – ne întâlnim in parcul Tineretului/orășelul copiilor să ne bucurăm de aerul curat prin pranayama (tehnici de respirație), de mișcare prin yoga și să ne încărcăm cu energie prin grounding (împământare). Practicând aceste activități în aer liber și verdeață vom aduce liniște și claritate minții noastre și vitalitate corpului 🧘
Ce îți trebuie: o saltea de yoga și o minte deschisă. dacă în practica ta folosești yoga props, poți aduce, dar nu este nevoie neapărat. clasa este deschisă tuturor nivelurilor de practică și vom avea variații de posturi pentru toată lumea.

weekend 15-17 iulie
yoga in the parc

Rooftop Cinema: Sunset Shorts DESCHIS Gastrobar se transformă (din nou) în cinema. Redeschidem serile de film și te provocăm la explorare prin scurtmetraje. În inima orașului se spun și se văd povești de peste tot din lume. Ți-am pregătit refugiul cu filme scurte, chiar la apus. Îl găsești la DESCHIS Gastrobar, duminică seara, de la ora 21.

weekend 15-17 iulie
rooftop cinema
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.