Hashtag Pub

La începutul verii am redescoperit un pub foarte fain din cartier cu o grădină superbă – Hashtag Pub. Situat pe Mihai Bravu la numărul 32, Hashtag oferă o gradină verde, ferită de caniculă, perfectă pentru evenimente restrânse și chiar și un loc mare de joacă pentru copii.

loc de joaca hashtag

Meniul lor este extrem de variat, pornind de la flatbreads, pizza, burgers, paste și până la variante vegane, salate sănătoase, sau preparate din pește.

La lansarea meniului de vară pot spune că am încercat câte ceva din fiecare și toate sunt delicioase, dar în topul preferatelor mele au fost Halloumi fries, salata Falafel Bliss și sticky BBQ ribs.

falafel Bliss & Stcky ribs hashtag
Falafel Bliss /// Sticky BBQ ribs

De încercat la Hashtag Pub sunt clar și cheesy nachos sau flatbreadul cu sparanghel ou și ciuperci, iar pentru următoarea mea vizită, am pus ochii pe păstrăvul file acompaniat de risotto cu mazăre și broccoli și chipsuri de păstârnac.

aperitive hashtag
Flatbread cu ou, sparanghel si ciuperci /// Cheesy Nachos
pastrav si ceafa la hashtag
Fish, Peas & Love /// Boston Butt
aperitive Hashtag pub
Pizza Premiata /// Shrimp & Avocado /// Pizza Quattro Formaggi

Din punct de vedere băuturi, au cea mai impresionantă selecție de limonade, toate delicioase, dar și un ice coffee cu căpșuni foarte interesant. În același timp, selecția de vinuri de la Gramma Wines completează perfect meniul.

bauturi hashtag pub

În concluzie, Hashtag Pub este clar un local de vizitat în această vară.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.