Weekend fun (evenimente 11-13 sept)

evenimente weekend 24-26 iunie

Ne așteaptă un weekend de toamnă călduros în care încă ne putem bucura de evenimente faine.

FRIDAY NIGHT JAZZ & WINECarbon 14 vă invită vineri seara să vă bucurați de un pahar de vin roșu – Wine Chocolat – de la Tohani România. Acesta este disponibil în 2 sortimente, Sweet (demidulce) și Dark (demisec), ambele un cupaj savuros din Feteasca Neagră, Shiraz și Merlot, cu note intense de ciocolată amăruie și cacao. Primul pahar este din partea casei acompaniat, de asemenea, de un playlist rafinat de jazz.

evenimente weekend 11-13 sept
jazz and wine la carbon14

Pe Terasă la Expirat • Luca / George – În weekend, facem ce putem. Concentrat. Distanțat. Regulamentar.Pe terasă la Expirat Halele Carol, de la 18:00 până la miezul nopții, ai muzica pe care o știi în pastilă cu efect de câteva ore. La volum rezonabil pentru dat din cap și din picior.

Vineri – 11/09 Luca; Sâmbătă – 12/09, după Brunch George; Drawings (cu mulțumiri): PAI – Ion Andrei Puican; Expirat Halele Carol.

evenimente weekend 11-13 sept
pe terasa la expirat cu luca si george

Zilele Muzeului Țăranului – Ca în fiecare început de toamnă, în preajma sărbătorii Înălțarea Sfintei Cruci, cunoscută în popor și ca Ziua Crucii, Muzeul Național al Țăranului Român prăznuiește cu expoziții noi, târg de icoane, ateliere de creativitate și multe filme.

evenimente weekend 11-13 sept
zilele muzeului taranului

N O S T A L G I A // Pătrățica – Ți-e dor de un dans la NOSTALGIA?
Sâmbătă, 12 septembrie, facem ultima Pătrățică din grădina noastră de vară, Popas Nostalgia. Începem mai devreme, de la 17:00, ca să avem timp de toate.Mergând pe linia adaptării, adăugând precauție și creativitate, am ajuns la un nou concept de eveniment dansabil. El se numește, într-un mod nostalgic, PĂTRĂȚICA.

evenimente weekend 11-13 septembrie
nostalgia patratica

Romanian Design Week 2020 – Expoziția Change 2.0 – Principala destinație Romanian Design Week 2020 va fi Combinatul Fondului Plastic, un spațiu cu o istorie specială. Biletele pot fi achiziționate exclusiv online de aici: https://ove.ro/romanian-design-week-2020. Tema anunțată pentru 2020 este CHANGE, și RDW propune o selecție de proiecte și evenimente aliniate la ce înseamnă în prezent schimbarea.

evenimente weekend 11-13 sept
romanian design week 2020

Vindecare – unconcert Alex Stefanescu | Live pe unteatru cinematic -Ești un om de succes formidabil, reușita e a doua ta natură și obții mereu, fără excepție, tot ce-ți dorești? Nu greșești niciodată şi lucrurile ies tot timpul conform planului? Trăiești într-o stare constantă de extaz, creativitate, recunoștință, pozitivitate și liniște sufletească? Ai succes nebun in dragoste, castigi constant la loto și trăieşti în opulență regală şi de bun gust? Totul se leagă în viața ta și nu ști ce-i aia suferință de orice fel?Felicitări, te poți bucura în voie de viața ta perfectă și instagramabilă.
Pentru ceilalți…există o Vindecare! E un concert! Simplu! O voce și o chitară ce explorează soluțiile posibile pentru viața celorlalti 99% dintre oameni.

evenimente weekend 11-13 sept
concert live online ALex stefanescu

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.