Slow Coffee Festival 2021

slow coffee Festival 2021

Slow Coffee Festival 2021 – festivalul cafelei de specialitate are loc în perioada 11-12 septembrie. Vor fi două zile de explorări de cafea și ciocolată artizanală, socializare și Campionatul Național de AeroPress.

Aflat la cea de-a 5-a ediție, Slow Coffee Festival pregătește un eveniment cu intrare liberă pentru toți iubitorii unei cafele cu adevărat bune. 
 
Profesioniști din industria cafelei, amatori și curioși ai domeniului, toți sunt așteptați în perioada 11-12 septembrie la Galeria Senat, Combinatul Fondului Plastic, să descopere prăjitorii artizanale din țară, dar și specialiști care contribuie la dezvoltarea domeniului cafelei de specialitate din România.

Vom avea parte de:

  1. Ateliere pentru un business în industria cafelei de specialitate – sunt programate câteva ateliere de învățare, dedicate profesioniștilor sau amatorilor interesați să pornească o afacere în domeniul cafelei de specialitate sau să o dezvolte pe cea existentă.
  2. A timeless love – Lansare espressor GB5 La Marzocco în România – În cadrul festivalului va fi lansat noul espressor GB5 de la La Marzocco, un espressor lucrat manual. Acest espressor este o poveste de dragoste, numit după partenera de viață a lui Pierro Bambi, Giovanna.
  3. Prăjitorii artizanale naționale și internaționale, degustări de cafele deosebite – Vizitatorii au ocazia de a descoperi prăjitori naționali și internaționali, cafenele locale, soluții de business și cele mai bune sfaturi pentru toți profesioniștii și amatorii interesați de industria cafelei de specialitate.
  4. Campionatul Național de AeroPress – ajuns la a cincea ediție, acest campionat este un fenomen global condus de fani, în care concurenții din peste 60 de țări se distrează de minune pentru a face cea mai bună ceașcă de cafea, folosind rețeta lor preferată de AeroPress.
  5. Distracție la festival – Slow Coffee Festival își așteaptă vizitatorii și cu momente de distracție și spectacol: Improshow cu Vlad Basarabescu, la care cea mai bună glumă este ”DECAF”; FOLI by Joacademia, RITM în WEST AFRICAN și DJ Party.

Slow Coffee Festival este prilejul de întâlnire pentru întreaga comunitate a industriei cafelei de specialitate, de la protagoniști activi din mediul business, până la iubitorii și susținătorii unui domeniu în plină dezvoltare.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Comments

  1. Pingback: Weekend fun (evenimente 10-12 sept) - Out and about

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.