Moon Village Comarnic

Am descoperit în această primăvară una din cele mai frumoase cazări din România – Moon Village Comarnic. Probabil ați auzit deja de Moon Resort Bușteni cu viewul superb către Bucegi. Ei bine, Moon Village Comarnic, este sora mai mare și mai dezvoltată, o oază de liniște din mijlocul naturii.

Situat la doar 2.5h de București Moon Village este un complex de casuțe cu vedere superba asupra Văii Prahovei. Încă în curs de dezvoltare, momentan oferă cazare în 6 casuțe – 3 de 4-6 persoane (Hyperion) și 3 de 2-4 persoane (Hyperion Loft), toate cu terasă, mini curte și grătar proprii.

Ce mi-a plăcut încă de când am ajuns acolo a fost atenția la detalii și calitatea materialelor folosite – căsuțele sunt foarte bine compartimentate, spațioase și decorate cu bun gust. Noi am stat într-o Hyperion cu 2 dormitoare, 2 bai, o chicinetă și un living cu șemineu.

Deși restaurantul complexului încă nu era deschis, mic dejunul inclus în cazare ne era adus la ușă în fiecare dimineață, iar pentru restul meselor ni s-a dat contactul unei doamne care se ocupa de catering pentru locație și ne putea spune ce are pe meniu și aduce la ușă. Mi s-a părut foarte frumos că au găsit alternative astfel încât să nu fii nevoit să cobori în oraș să cauți un restaurant (între noi fie vorba, nici nu sunt multe alternative în Comarnic). Evident există și varianta să-ți gătești singur, dar să fim serioși, cine vrea să gătească în vacanță?!

Pe lângă priveliștea de vis, la Moon Village te poți bucura și de diverse activități. Noi am avut parte de o sesiune de masaj profesionist de relaxare (care am înțeles că este gratis în timpul săptămânii, sau 100 de lei în weekend) și de puțină adrenalină la o plimbare cu ATV-ul în împrejurimi. Suficient cât să nu ne plictisim deloc în cele 3 zile petrecute acolo.

În ultima seară ne-a prins chiar ploaia și jur că a completat perfect sejurul. Până și ploaia e mai faină la munte <3. Am făcut un scurt filmuleț despre cum arată o zi la Moon Village aici.

Complexul promite să se extindă și mai mult, să ofere căsuțe de cumpărat cu loc de parcare și curte, un restaurant, o zonă de spa și un loc de joacă pentru copii, iar toate detaliile le găsiți pe site-ul lor.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.