Weekend fun (8-10 sept)

A venit toamna, dar weekendul asta inca are un vibe de vara, iar evenimentele din Bucuresti sunt pe masura:

Bucharest Street Food Carnival – Cel mai mare si spectaculos Street Food din Bucuresti isi redeschide portile între 7 și 10 septembrie. Bigger. Better. Pregateste-te pentru cel mai mare Carnaval de street food care a avut loc in Europa de Est si sute de momente de neuitat. O experienta completa, o explozie de gusturi, arome, ritmuri vibrante si arta stradala, incepand cu 7 septembrie, la Romexpo.

Le Petit Festival de Bucarest – Cu un setlist impresionant, Le Petit festival de Bucarest revine, de data asta la Pescariu Sports & Spa: Life on Planets, Slow Hands, PillowTalk, Matei Chebeleu aka BubbleBoy, Radu Nicolaescu aka NADOO. Dresscode ☆ s u m m e r c h i c & f l a t s h o e s.

Sunset Rooftop 2 – Magda, Matthias Tanzmann, Davide Squillace – Credeai ca s-a terminat vara? Ca s-a dus vremea dansului in aer liber si apusurile calde cu parfum de stele? Ei bine, nu, zambeste din nou, noi vrem sa ne bucuram in continuare de ea. Asa ca sambata, 9 septembrie, ne reintoarcem pe terasa Promenada pentru inca o runda de dans sub soare, luna si stele la The Mission Sunset Rooftop 2.
La pupitru, vin Magda, Matthias Tanzmann, Davide Squillace si Victor Stancov.

Balkanik Festival #7 – are 8 – 10 septembrie, Gara Regală Băneasa (Piața Gara Băneasa nr. 1), lângă Fântâna Miorița și Vila Minovici, la 150 m de Piața Presei Libere si adduce o serie de concerte si ateliere balkanice.

Rural Fest 2017 – Producatori romani de legume, fructe, mezeluri si lactate, mancaruri traditionale dar si mestesuguri pretioase, toate reunite intr-un eveniment dedicat satului si traditiilor romanesti. In septembrie, Verde Stop Arena se transforma intr-un targ autentic, omagiu adus minunatului sat romanesc si bogatiilor acestuia.

Piano Brunch, by Upstairs – Duminica, incepand cu ora 14:00, va asteptam la #brunch pe ritmuri magice de pian. Avem prosecco racoritor si efervescent care incununeaza o zi perfecta de toamna calda, petrecuta la etajul 7, la Upstairs.

BACK 2 POOL –  KUNDALINI POOL BAR & LOUNGE ne invita la o ultima petrecere de vara in aer liber.

Wellness Festival – Un eveniment menit sa ofere o experienta completa celor interesati de o viata mai buna, Wellness Festival se imparte in 2 zone: cea de practica yoga si zona libera, unde oamenii pot descoperi lucruri interesante, pot manca si asculta muzica.

Targ Vestimentatie si Accesorii 12  – PMB si Creart redeschide seria evenimentelor pe Calea Victoriei. Suntem asteptati la doua zile de vis alaturi de artisti-expoanti, care isi vor promova creatiile unicat in Curtea Casei Monteoru, Cal. Victoriei 115, Bucuresti intre 09:00-20:00

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.