Deschis Gastrobar – my favourite rooftop in town

Sunt din ce in ce mai multe rooftopuri in Bucuresti, care de care mai interesante, cu un view mai imbietor si cocktailuri pe masura. Preferatul meu, cel putin pana acum, este cu siguranta Deschis Gastrobar.

Terasa Deschis Gastrobar

Nu se afla in cea mai centrala zona si poate nu are cel mai spectaculos view, dar designul minimalist, muzica buna in surdina, atmosfera chill si mancarea excelenta ma conving sa revin de fiecare data.

Summer skies

Situat pe acoperisul Fabricii de Bumbac vara si la interior iarna (Splaiul Unirii 160), pe malul Dambovitei, Gastrobar este mai mult decat un simplu pub cu bautura si mancare, organizand seri de proiectii de filme si diverse evenimente culturale.

Rooftop Deschis Gastrobar

Ca si preturi, pot spune ca sunt medii – o iesire aici, cu mancare si bautura, nu mi-a facut niciodata gaura in buget.

Printre preferatele in grupul meu de prieteni este burgerul lor, dar preferatul meu este puiul cu sos de citrice.

Burger Deschis Gastrobar

Pui cu sos de citrice

Salatele sunt mari si gustoase, pastele mi-au intrecut asteptarile, dar supriza cea mai mare a fost supa Thai picanta, care aparent este facuta exact cat de picanta ar trebui (asta o spune colegul meu pakistanez care mananca absolut orice picant).

Paste cu pui si curry

Salata cu ton

Supa Thai picanta

De mentionat sunt  limonadele de vara, cu aroma de pepene sau capsuni sunt delicioase, dar din pacate nu se gasesc in meniu in alt sezon.

Supa sau aperitivele sunt pana in 20 de lei, felul principal poate ajunge la un 35 -40 de lei, doar pentru preparatele mai sofisticate, dar in general sunt undeva pe la 25-30 de lei, iar un desert e pana in 15-17 lei.

Cocktailurile sunt clasice si au preturi intre 17 si 25 de lei, iar o sticla de vin Young Liliac e undeva la 60 de lei.

Drept urmare, daca esti in cautarea unui rooftop cool, relaxant, cu mancare buna, la preturi decente si servire super friendly, recomand Deschis Gastrobar.

Si daca vremea se strica si nu mai e potrivita pentru iesirile in aer liber, interiorul este la fel de misto si primitor.

Interior Deschis Gastrobar

 

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Comments

  1. Pingback: 10 lucruri pe care vreau să le fac... - 99XP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.