Weekend fun (27-29 oct)

Ne asteapta un weekend plin de petreceri de Halloween si nu numai. V-ati pregatit costumele, mastile si machiajul?

Faces of Creativity – brewed by Gambrinus Vintage – Faces of Creativity este un proiect care, pentru o clipa, pune pauza prezentului, apasa pe rewind si apoi te propulseaza direct in viitor. Initiat de Gambrinus Vintage in colaborare cu fotograful Miluta Flueras, Faces Of Creativity surprinde o serie de portrete ale unor personaje care nu au ramas captivi unei singure perioade de timp si care au avut curajul sa conecteze trecutul cu viitorul. Pe 27 octombrie, ora 19:00, la Apollo 111, intrare libera.

Instameet | Creators will create! – vineri seara la Qreator by IQOS, ora 19:00, avem parte de un Instameet inedit, cu Instagramers pentru Instagramers.

Laura Gherescu & Roland Kiss Live Concert @Lugo – Vineri seara startul la distractie se da la Lugo Restaurant & Lounge cu muzica live de cea mai buna calitate, alaturi de mancare delicioasa si atmosfera de vacanta!

The Halloween that you don’t want to miss – Black & White Party – Anul asta thedate.  startul petrecerilor de Halloween mai devreme, intr-un mod diferit, classy, spectaculos. Dress code obligatoriu: Black & White.

Pinkoween – cel mai scarry Halloween! 27 & 28 octombrie – Petrecere marca Amphora Vama Veche cu pink shots and cocktails, pentru a calma bestiile iesite pe strazi dupa lasarea intunericului.

Appétit Social ☆ Premier Anniversaire – Appétit Social este momentul tau exclusive de socializat, acompaniat de mancare buna. Adu-ti prietenii sociabili si hai intr-o aventura gourmet.

The Fresh On The Block / Arenele Romane / 27.10.2017 – Doua forte ale party-ului bucurestean se reunesc pe 27 octombrie la Arenele Romane – The Fresh si On The Block, cu un super line-up: Slick Don, ARME, Andreea Veder, Endles, Sybro si Rak.

Teddy Bear presents Hallobear – Teddy Bear a pus la cale cea mai tare petrecere de Halloween.
Ia-ti masca preferata la tine sau foloseste-te de make-up incat sa le arati tuturori ce animal esti!
Release your inner animal!
Evenimentul are cracter privat si intrarea se va face doar pe baza de bratara. Bratarile se pot procura de marti pana joi intre orele 17:00-20:00 de la Qreator by IQOS si intre orele 10:00-18:30 de la Cufarul Fermecat!

Halloween in #Tapo. Dress well, behave – De la printese delicate la pisici salbatice, Tapo ne invita sa ne costumam in ce ne dorim si sa petrecem sambata seara cu ei la o petrecere fara limte.

Halloween Party – EVarza ne invita la o petrecere infricosator de misto, sub indemnul ”intra cine vrea, scapa cine poate”. Ai curaj sa te bagi? Va fi cu siguranta memorabila, insa nu garantez ca-ti vei aduce aminte. Tatratea si Carlsberg te vor rasfata cu shot-uri si bere pana cand toate costumatiile vor parea interesante.

We suck V – GAIA ne invita sambata seara la cea mai legendara petrecere de Halloween. Dress code: costumele, mastile si machiajul sunt obligatorii.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.