Entourage Centrul Vechi

La Entourage am fost de multe ori, de obicei ‘just for drinks’ cu fetele, dar cand s-a propus la birou sa iesim cu totii la o cina, neaparat undeva aproape de sediul din centru, decizia comuna a fost Entourage Centrul Vechi.

Asa ca am facut o rezervare pentru 20 si ceva de persoane si, intr-o marti la ora 19:00, practic le-am umplut localul. Spre deosebire de E3 by Entourage, Entourage Centrul Vechi este relativ mic, dar cu un design cald, avand locuri la mese sau la canapele, in functie de dorinte.

N-as putea spune ca meniul de mancare este foarte variat, dar cu siguranta gasesti cate ceva pentru oricine. Meniul de bauturi in schimb, contine multe cocktailuri, care de care mai interesante.

La o masa atat de mare s-au comandat multe, dar eu va pot povesti despre ce s-a intamplat in proximitatea mea.

Din punct de vedere al bauturilor s-a incercat Mojito, Gin tonic, vin, Moscow Mule, Daiquiri si fresh de portocale.

Mojito & Daiquiri (si niste vin in fundal)

Cocktailurile au fost foarte bune si au preturi decente, pana in 25 de lei.

Fresh, Gin Tonic si Moscow Mule

Dupa cum ziceam, meniul de mancare este destul de basic, dar existau variante pentru orice gusturi. Eu am testat o fajita de vita foarte buna dar pot spune ca si quesadilla sau salata cu fructe de mare au fost apreciate in grupul nostru.

Beef Fajita

Shrimp salad

Quesadilla

Pastele carbonara in schimb, nu au fost chiar pe placul colegei care si-a comandat, dar ea e oricum foarte pretentioasa la mancare :).

Pasta Carbonara

Chiar si clasicul Fish & Chips a fost pe gustul colegilor si avea si un plating interesant.

Fish & Chips

Bineinteles ca a fost comandat si desert, dar a disparut din farfurie inainte sa-i pot face poza. Cheesecake-ul a fost primul ras din farfurie, urmat indeaproape de clatitele cu caramel sarat, vanilie si banane.

Per total, a fost o iesire de echipa reusita, cu mancare buna, bautura pe masura, voie buna, iar staff-ul s-a purtat impecabil, in ciuda faptului ca le-am dat batai de cap, fiind o masa atat de mare.

P.S. Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, dar lumina era destul de slaba. Urmeaza un aparat mai performant in curand.

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.