Weekend fun (25-28 mai)

Weekendul acesta e plin de festivaluri si petreceri in aer liber. De la “Femei pe Matasari”, la “Festivalul Luminii”, sau Street Food Fest, avem unde petrece, incepand chiar de joi:

Street Food in the Park – ParkLake Garden Edition – ParkLake invita iubitorii de gastronomie, arta a gustului si nu numai, la Street Food in the Park – ParkLake Garden Edition, festivalul care aduce sute de preparate delicioase la cel mai mare festival culinar in mijlocul naturii, in perioada 25-28 mai. Burgeri, clatite, waffles, vei avea ocazia sa degusti preparate delicioase, sa te relaxezi la iarba verde si sa te dansezi pe muzica celor mai indragite trupe romanesti: Vama, Taxi, ROA si Vunk!

href=”https://www.facebook.com/events/1898779747067893/”>Festivalul Zilele Africii 2017

 – Asociatia IKHAYA DRUM va prezinta Festivalul Zilele Africii, a 2-editie, ce va avea loc in perioada 25,27,28 mai 2017 in Bucuresti, la clubul Kran.
Intrarea este libera.

Rooftop Cinema: Summer is Back ROOFTOP CINEMA: Summer is Back sau cum DESCHIS GASTROBAR se transforma in cinema si in fiecare joi te provoaca la explorare in scurtmetraje.

 

foto Cristian Vasile

Femei pe Mătăsari #7 – Festival Urban – Festivalul Urban ce inchide in fiecare an strada Matasari cu activitati culturale, concerte, targuri de lucruri hand made, prezentari de moda, proiectii pe cladiri, jocuri, deja celebra cursa de 250m pe tocuri, si multe alte activititati, revine weekendul acesta cu cea de-a 7-a editie.

3,2,1 Are you ready for the summer? – Thedate s-a facut mare si vineri, 26 mai, isi sarbatoreste aniversarea in locul unde ‘s-a nascut’, pe cea mai inalta gradina suspendata din Bucuresti, rooftop-ul Promenada. Organizatorii promit o experienta inedita, cu un spectacol de lumini si lasere, show live de trompeta si o atmosfera intretinuta de DJ Andi, intr-un spatiu de poveste, amenajat de KOON.

Festivalul Luminii Bucuresti – Cercetasii Romaniei, au pregatit o sambata inedita cu jonglerii cu foc, ateliere, baloane de sapun, gulgute, muzica si multe suprize, incepand cu ora 17:00 in parcul Carol.

Bairam pe Bloc – Gaia se muta afara si se bucura de primavara. Asadar, sambata organizeaza primul bairam exterior mare. Clasic, muzica din anii ’90, sa ne simțim ca-n discoteci! Nu vor fi chiar pe bloc, dar vor fi pe o super terasa.

Concert Alex Stefanescu: „Ziua Necunostintei” – concert/one-man show cu actorul Alex Stefanescu si chitara lui acustica la Unteatru. Alex, la doar 28 de ani, face parte din generatia tinerilor actori foarte promitatori din industrie, are un sarm dezarmant, un umor foarte inteligent, iar versurile sale sunt absolut geniale.

Creativo Spring Edition 2017- Noua editie a #Creativo, evenimentul brodat special pentru pasionatii de design, moda si stil, va avea loc la The ARK Bucuresti pe 27 si 28 mai 2017. Cei care vor decide sa ia parte la #Creativo in acest an vor avea ocazia sa descopere secretele industriei textile, sa ia parte la numeroase ateliere gratuite si sa beneficieze de reduceri substantiale. In decursul celor doua zile ale evenimentului, #Creativo le propune vizitatorilor o serie de peste 30 de ateliere gratuite de design vestimentar, brodat și cusut. Mai mult, vizitatorii care se vor inscrie la ateliere isi vor retușa propriile haine si accesorii sau vor pleca acasa cu produse create chiar de ei.

Sun’s Day Fest – Ca si in ultimii ani la Palatul Mogosoaia, Sun’s Day fest da startul verii. Acces pe baza de bratara (150 lei), ce include: mancare, ccos de picnic si paturica. Dress code: boho chic.

Deep in the Grass 2 – Incepand cu ora 14:00, duminica, in Gradina Botanica, Cyclic ne invita la in party feeric cu Gorje Hewek & Izhevski, Death on the Balcony, Mircea & Alex Babescu, Bross si Mihai Vladu.

Tu ce planuri ai de weekend?

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.