Weekend fun (18-20 aug)

Pentru mine incepe vacanta, dar nu puteam pleca fara sa va las cateva sugestii de distractie in weekend:

Bucharest GreenSounds Festival 2017 – Cea de-a patra editie BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, cel mai efervescent festival international de muzica eclectica din Capitala, va avea loc in weekendul 18 – 20 august 2017, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle! Pe cele doua scene din Parcul Herastrau vor urca artisti internationali de renume, din zonele muzicale Trip Hop, Reggae, Dub, Hip Hop, Jazz si multe altele.

Promenada & Masqué pres. Chicane / Golan[Dj Set] / OK Corral – Pe 18 august, Promenada si Masqué ne invita la dans pe Terasa orasului alaturi de prolificul producator britanic Chicane.

Tatra Silent Disco powered by Corona – party in my mind – Liniste afara, petrecere in casti, cam asa e conceptul de Silent Disco. Un fel de party in my mind, care sa faca orice vecin fericit.
Sambata viitoare, TATRATEA ne aduce niste casti magice de unde se aude petrecerea sus si tare. Vom avea 3 DJ-i care stiu cum sa gadile butoanele si piesel: Funkoteca lui Cosmin cu ritmuri funky-rap and old school; pe Tomasan de la Cazza Villains cu beat-uri electro, dar si un invitat special pentru canalul 3.

Stereo_Brunch #2_Daytime Party – The most cutting edge daytime selection of fine grooves, fresh drinks and happy souls.
Concert Ligia Hojda pe terasa Hard Rock Café – 19 august este seara in care Ligia Hojda te provoaca sa lasi grijile deoparte, sa canti si sa dansezi cum o faceai cand erai copil.

Splash! • VRTW – Debarcaderul verde se pregateste sa sustina o noua petrecere VRTW. O insula cu plante erzi, in apus magic si muzica buna sunt combinatia perfecta pentru in party de duminica reusit.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.