Weeekend fun (recomandări 19-21 aprilie)

recomandari weekend 19-21 aprilie

Ne asteapta un weekend plin de festivaluri, concerte si party-uri. Tu ce planuri in acest weekend de Florii?

Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii #5 – SPOTLIGHT – Festivalul Internațional al Luminii este cel mai mare festival din România dedicat luminii și tehnologiilor bazate pe lumină și include anual o serie de instalații de lumină, proiecții de video-mapping sau proiecte de iluminat arhitectural ale artiștilor locali și internaționali. Evenimentul, ajuns la ediția a cincea, este organizat de Primăria Municipiului București prin ARCUB și are loc, anul acesta, în perioada 18-21 aprilie.

Spotlight festivalul luminii 5
weekend 19-21 aprilie

Hip Hop Takeovers #9 / Double TroubleSEVA Lounge găzduieţte a 9a ediţie dehip-hop takeover şi pune la bătaie ambele locaţii: una pentru vibe-ul old school şi una pentru vibe-ul new school.

hip hop takeover la seva lounge 
weekend 19-21 aprilie

LOCA Fiesta // Diplomatico Rum x LeLife – Como se dice când mi casa es su casa, de vineri până sâmbătă, ne îmbrăcăm bonito și șoldurile noastre nu mint?

Oh baby, începe LOCA Fiesta, la Linea / Closer To The Moon. Avem program de seară dansantă în weekend-ul 19-20 aprilie. Stația lunară se transformă într-o scenă plină de culoare și bucurie pentru mișcările noastre.

loca fiesta la linea closer to the moon weekend 19-21 aprilie

Street Food Festival: Park Edition // Herăstrău – Imaginează-ți o terasă plină de #FoodTrucks cu preparate revoluționare, aliniate într-un decor superb de aprilie mai deosebit, cu singurul scop de a-ți oferi un weekend delicios. Imaginează-ți plimbarea flămândă prin parc, alături de prieteni, în drum spre locul nostru de întâlnire. De fapt, de ce să-ți imaginezi când mai e atât de puțin până să se întâmple? Weekendul acesta pe terasa Berăriei H (parcul Herăstrău)

Street food fest park edition
weekend 19-21 aprilie

Rokolectiv Festival 2019 – Între 18 și 21 aprilie, Rokolectiv Festival, festivalul de muzică electronică și arte vizuale conexe, revine la București cu o nouă ediție. Evenimentul va avea loc la Control Club și Apollo111 Teatrul.

Rokolectiv festival weekend 19-21 aprilie

Nuit Sociale ☆ La Vie en Rose – Un nou party, marca Nuit Social, de data asta la Aria TNB, sâmbătă seara, începând cu ora 22:00.

Nuit Sociale - la vie en rose
weekend 19-21 aprilie

Creatorsfestival – Pentru că zi de zi ești un creator, pentru că îți iubești pasiunile, pentru că respecți natura și pentru că îți place să socializezi. Pentru că iubești să surprinzi cadre memorabile din viața ta și să apreciezi tot ce e frumos la alții pe stories. Pentru că ești o comunitate.

CreatorsFestival, revine la Dumbrava Vlăsiei, pe 21 aprilie și este un manifest pentru încurajarea creativității, energiei și artei proprii. Ești pregătit?

creators festival weekend 19-21 aprilie

Corona X VIȚA De VIE – Concert Unplugged De Ziua Pământului – Sărbătorim Ziua Pământului printr-un eveniment care ne va aduce și mai aproape de natură, cu un concert Vița de Vie unplugged și o serie de activități care contribuie la grija pentru tot ce ne înconjoară.

concert vita de vie unplugged de ziua pamantului weekend 19-21 aprilie
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.