Urban Forest – Fine Food – restaurantul perfect pentru o întâlnire romantică

Înainte de sărbătorile de iarnă am ieșit cu fetele la un restaurant nou din zona Floreasca – Urban Forest, fostul Fine Food. De altfel, Fine Food se numește în continuare băcănia de la intrare cu produse premium atât tradiționale cât și importate de la cei mai buni furnizori din Europa.

Pentru restaurant nu puteau alege un nume mai bun, pentru că arată exact ca o junglă urbană, plin de plante verzi, fie în ghivece enorme, fie atârnate pe sus sau puse pe rafturi, și cu mese ascunse printre ele.

Atmosfera e super cozy și intimă, iar stafful e foarte prietenos și atent. Am avut norocul în acea seară și de muzică live ce a completat perfect atmosfera.

Meniul Urban Forest nu este foarte mare, dar are destule variante pentru toată lumea (îl puteți studia aici). Sincer, mie meniurile cu prea multe opțiuni nu-mi inspiră încredere. Am încercat Obrăjori de vită confit cu cartofi copți, Osso Bucco de vită cu piure de cartofi și Somon cu paste din zuchinni. Toate au fost delicioase și porțiile îndestulătoare și am primit foccacia cu unt de casă din partea lor cât am așteptat mâncarea. Le-am udat și cu o sticlă de vin bun, pentru că au listă amplă de vinuri pentru toate gusturile.

Osso Bucco & Obrăjori de vită confit
Somon cu paste de zuchinni & Focaccia cu unt de casă

Nu puteam să nu încercăm și ceva dulce. Am mers pe recomandarea lor și am luat Papanași, Crepes Suzette și Clătita cu sos de Mango. Nu ne-am putut pune de acord care ne place mai mult, pentru că fiecare a avut alt desert favorit, dar înțeleg că preferatul casei sunt clătitele cu mango.

Papanași & Crepes Suzette
Clătite cu sos de mango & un vin bun alb

Per total a fost o seara cu fetele perfectă – mâncare bună, vin, muzică live, atmosferă plăcută, dar chiar comentam toate că pare locul perfect pentru o întâlnire romantică, așa că dacă nu știți unde să o scoateți la următoarea întâlnire, vă zic eu că nu dați greș cu Urban Forest.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.