Thecon.ro si “Campania de sustinere a bloggerilor”

Thecon.ro

Poate ati observat ca, de aproximativ o saptamana, blogul meu arata un pic altfel. Daca atunci cand l-am lansat eram foarte mandra de faptul ca absolut tot era facut integral de mine, pe masura ce am crescut, am simtit nevoia sa-i fac un facelift, sa arate putin mai profi, iar cum cunostintele mele in acest domeniu au o limita, am inceput sa caut ajutor in jurul meu. Asa am aflat de la prietenii din blogosfera despre  Thecon.ro si a lor “Campanie de sustinere a bloggerilor”.

Campania functioneaza pe plan national astfel: daca esti blogger, te inscrii pe site-ul lor si le spui ce anume ai vrea sa imbunatatesti la blogul tau. Ulterior un expert de al lor te contacteaza si impreuna cu alti colegi va veni cu idei si va aloca 2 ore imbunatatirii blogului tau conform cu ce ati stabilit. Ce isi doresc ei la schimb? Doar un articol in care sa spui sincer cum a decurs colaborarea.

Thecon-1024x439

sursa Thecon.ro

Pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lor, am decis sa ma inscriu pe site si sa vad ce se intampla. M-au contactat dupa vreo 2 saptamani cand deja uitasem ca le-am scris si ma pregateam sa plec la Untold. Am reluat discutiile cand m-am intors si, desi teoretic aloca doar cate 2 ore per blog, discutiile s-au intins pe vreo 4 zile cu vreo 12 mailuri schimbate intre noi.

Rezultatul este ceea ce vedeti acum pe ecran, iar eu sunt extrem de multumita. George, expertul care m-a contactat, a avut multa rabdare si a venit cu o lista de sugestii foarte bune, iar per total a fost o colaborare care a mers foarte lin si profesionist.

In concluzie, recomand Thecon.ro si a lor “Campanie de sustinere a bloggerilor” oricarui blogger care simte nevoia de o rejuvenare a site-ului sau. Puteti apela la ei si pentru servicii de gazduire web.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.