The date goes Californication – de neratat sambata asta

The date. este un brand ce deja a capatat popularitate in randul petrecaretilor din Bucuresti si nu numai. Pentru cei care inca nu ati avut contact cu ei, The date este, din punctul meu de vedere, cel mai misto brand de petreceri tematice, sofisticate, ce au loc lunar in Bucuresti, croite exact pe gustul oamenilor outgoing, ce s-au saturat de aceleasi vesnice cluburi si care isi doresc experiente unice si nonconformiste.

Fondatorul, Vlad Mihalachioiu, aka Thecoolscouter, s-a inconjurat de oameni frumosi si creativi ,care contribuie la fiecare petrecere in parte cu idei care de care mai originale.

Dupa petrecerea in taramul zanelor, cea all black, mic dejunul luat la miezul noptii, sau cea a gangsterilor din vremea prohibitiei, The date revine cu cea de-a opta petrecere din serie, dar prima petrecere a primaverii. This time, The date goes Californication, sambata 4 martie, intr-o locatie noua si chic, Gargantua Kiseleff, incepand cu ora 22:00.

Dress code-ul este mult mai lejer decat la petrecerile anterioare, un fel de California style: culori vii, denim, rochii vaporoase, comfy shoes; cine a urmarit serialul Californication, stie despre ce vorbesc, cine nu, ar face bine sa vada cateva episoade inainte de petrecere.

Va puteti inspira din imaginile de promovare ale petrecerii, in care gazdele s-au transformat in personajele cunoscutului serial.

Accesul la petrecere se face ca si pana acum pe baza de bratara, ce costa 40 de lei la presale sau 50 de lei la intrare, si include un cidru Somersby.

Pentru a afla cum poti face rost de o bratara si pentru a urmari ce alte surpriza iti pregatesc prietenii de la The date, intra pe pagina evenimentului. E un butonas acolo de ‘Going’, pe care sigur vrei sa-l apesi, pentru ca asta e cu siguranta cea mai tare petrecere weekendul asta.

See you there!

P.S.: am auzit ca petrecaretii pot castiga un test drive cu un model nou Porsche. 🙂

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Comments

  1. Pingback: Weekend fun (3-5 martie) - Out and about

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.