Sărbătorim 10 ediții de World of Instagram

World of Instagram editia 10

World of Instagram revine cu primul eveniment din această toamnă, cea de-a X-a ediție, ce va avea loc în data de 24 octombrie 2019, la Tapo Lounge, începând cu ora 18.00, sub tema “Creating Stories Together” . Sărbătorim împreună 10 ediții și cu această ocazie organizatorii vor să ne ofere cea mai tare ediție de până acum, cu o structură diferită și un super Insta Party la final!

Speakerii acestei ediții sunt: Irina Rusu, Digital Creator, @coffentropy; Marian & Georgiana Ionescu, @mariciu & @georgianaionescu; Ioana Puiu, Content Creator, @ioana.pui.

Evenimentul va fi moderat de către: Laura Pîrlog, Organizator, @laura.pirlog și Andrei Niculae, MC, @niculaeandrei.

Irina Rusu sau Coffentropy așa cum o știe toată lumea, este o persoană creativă, un om foarte fain pe care trebuie să îl cunoașteți. Îi place foarte mult să ilustreze fotografiile și să deseneze. Adoră cafeaua, de aici și numele de “Coffentropy”, are un cățel pe nume Poca și un cont de Instagram pe care nu aveți cum să nu-l urmăriți și despre care sigur vreți să auziți mai multe la eveniment.

Marian & Georgiana Ionescu sau Mariciu și Ioneasca sunt soț și soție și adoră să călătorească împreună. Georgiana este pasionată de fotografie, consumatoare înrăită de călătorii și de muzică, iubitoare de animale, iar Marian are o pasiune pentru social media pe care a avut grijă să o amestece cu cea pentru publicitate. Marian are propriul vlog, în care o include aproape de fiecare dată și pe soția lui. Amandoi au conturi de Instagram foarte faine și abia așteaptă să vă povestească mai multe despre ele.

Ioana Puiu este una dintre cele mai creative persoane de pe Instagram. Dacă intri pe contul ei, rămâi uimit de contentul pe care reușește să îl creeze. Fotografiile pe care le postează par a fi desprinse dintr-un basm, iar pentru acest lucru muncește foarte mult. Se documentează foarte bine înainte de a face o poza, citește mult și se uită la animații. Ioana vine la eveniment să vă vorbească despre munca pe care o depune, dar să vă și demonstreze în timp real cum reușește să editeze o poză.

A X-a Conferință World of Instagram pregătește și multe alte surprize pentru cei care vor participa la eveniment. Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. 

Mai multe detalii despre înscriere aici: https://worldofinstagram.ro/.

Susținătorii evenimentului World of Instagram sunt: Lidl, Beauty One, AI Global Technology, Pocketalk România. Moadeco, Beluga Vodka, Belenkaya Vodka, F64, Chocolissimo Romania, Eisberg, JETAV Flight Academy, Anna Cori și Virgin Radio Romania.

Drinks powered by: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, 1664 Blanc, De’Longhi Romania.

Hashtag-uri recomandate pentru această ediție: #worldofinstagram10, #worldofinstagram, #woievent #creatingstoriestogether, #instaevent, #instaparty, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram

Evenimentul World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

P.S. Nu uitați să dați un follow pe Insta și la yours truly @oana_ral.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.