Weekend fun (recomandări 25-27 oct)

recomandari weekend 10-12 martie

Ne așteaptă un weekend plin de evenimente pentru toate gusturile. Iată recomandările mele:

1st Bucharest 30.000 Pumpkin Fest – PumpkinFest, primul festival dedicat dovlecilor personalizați, se întâmplă in Bucuresti între 24-27 Octombrie 2019, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle . Muzica, live cooking, ateliere pentru copii, Targ de toamnă, must pe loc făcut, Prajituri cu dovleac, înghețată cu dovleac, placinta cu dovleac, zacuscă și multe alte bunătăți tradiționale de sezon, pentru 4 zile vor putea fi găsite in Parcul Herastrau

Bucharest Pumpkin Fest
weekend 25-27 oct

??????? ▬ Târg de design în ????? – MATERIA – Târgul de Design în Piele – te invită la o ediție ???????? cu o selecție atent curatoriată de brand-uri românești.

La MATERIA, ?????? e materialul dorinței. Vino să o atingi, să o simți, să o încerci, raw sau tăbăcită, vopsită sau exotică, nappa, saffiano sau cachemire. Te așteaptă creații în piele, practice și versatile, ale unei comunități în creștere de designeri români talentați.

Materia targ de design in piele
weekend 25-27 oct

The F Factor – ColourFall Fair – E timpul să ne pregătim să întâmpinăm nebunia de culori tomnatice și, în același timp, să ne reorganizăm garderoba cu un shopping de toamnă în stilul The F Factor. Asta înseamnă cele mai noi colecții ale designerilor români, accesorii și ținute fresh numai bune să devină achizițiile tale cele mai cool la cea de-a saptea ediție a târgului nostru, The F Factor ColourFALL Fair, pe 26 și 27 octombrie, în clădirea Qreator.

The F Factor editia de toamna

Targ Fashion & Handmade RO – Odată cu toamna, târgul care adună artiști handmade, designeri de bijuterii și haine și creatori de produse deco și bio, te invită la o noua ediție. Toate produsele sunt 100% handmade, făurite de mâinile pricepute ale participanților, Pe 26-27 Octombrie în cea mai tare locație din centrul vechi – The Vintage Pub – Strada Smârdan nr. 43, în intervalul orar 12.30 – 19.30.

Targ Fashion & Handmade romanesc
weekend 25-27 oct

Obor Disco FunkIORGA își lansează primul album, printr-un eveniment marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine, într-o locație mai mult decât inedită, Terasa Obor. Sâmbătă, de la 12:00 la 16:30.

VRTW Obor Disco Funk
weekend 25-27 oct

Overnite – Plimbându-ne pe străzile vestite ale capitalei, vedem cum toamna își intră în drepturi. Peisajul verde capătă nuanțe de poveste galben-arămie, iar cadrul este ideal pentru o vizită la…bibliotecă. Și nu orice bibliotecă ci însăși Biblioteca Națională a României, unde vom petrece o noapte de octombrie târzie, până în zori. Altfel spus, ne dăm întâlnire la a șasea ediție Overnite la Karta Bucharest, sâmbătă, 26 octombrie, de la 22:00.

Overnite la Karta
weekend 25-27 oct

Jurjak – Mr. Jurjak vine pentru prima data la 14thLANE să ne încânte cu vocea sa. Știm că îți dorești să-l asculți, așadar anunță-ți prietenii și hai să petrecem o seară memorabilă împreună.

Biletele se pot achizitiona din reteaua iabilet.ro – www.iabilet.ro/bilete-jurjak-46855/

Jurjak la 14th Lane
weekend 25-27 oct

Mergi prin Bucureștiul Bântuit III – Pentru a treia oară în București, poți merge pe urma sufletelor chinuite din oraș vizitând reședințele lor pline de povești terifiante. Vei fi ghidat pas cu pas, pe tot parcursul traseului, de aplicația Questo . Caută detaliile și obiectele ascunse prin oraș și vei debloca poveștile locurilor. Vei experimenta mixul perfect dintre un joc de explorare urbană, un treasure hunt și un joc de escape de exterior prin București.

Mergi prin Bucurestiul Bantuit 3
weekend 25-27 oct

Parada costumelor de Halloween la Pumpkin Festival – Duminică, 27 octombrie, la ora 17.00 se răspândește magia în Parcul Regele Mihai I din București. Bostanii capătă chip, vrăjitoarele prind viață și monștrii învață să vorbească. Poți să-i vezi cum defilează împreună într-o paradă inedită a costumelor de Halloween ce va avea loc la PumpkinFest. Vino și tu costumat și ajută magia să se răspândească mai repede. Parada este destinată părinților cu copii, tinerilor creativi, cățeilor drăgălași și tuturor celor care vor pentru o zi să facă parte dintr-o altă lume, plină de mister, în care îți poți alege o vrajă sau o superputere.

Parada costumelor la Pumkin fest
25-27 oct

Prânz oltenesc la J’ai Bistrot – Duminică, 27 octombrie, ora 13:00, J’ai Bistrot București pregătesc un prânz oltenesc ca la mamaie Leana. Meniu:

Ciorbă de găină (la ceaun) – 15 lei
Așteptați-vă să nimeriți în farfurie aripă sau pipotă, ca acasă.

Lutică și ardei copți servite cu cococi – 28 lei
Roșii coapte, dezpielițate și zdrobite, cu usturoi, ulei, sare și piper, răcite şi servite cu ardei copți şi turtă caldă din aluat dospit, făcută la tigaie sau pe placă de metal la foc iute.

Colarez – 14 lei
Budincă de lapte (de pe vremurile în care nu auziserăm încă de panacotta) făcută cu lapte, ouă și făină, servită cu dulceață de casă.

pranz oletenesc la J'ai Bistrot
weekend 25-27 oct
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.