Restaurant Vogue

Vogue este un nou restaurant cu influente mediteraneene, decor elegant si deserturi divine, deschis in zona Piata Victoriei. Aflat pe strada Clopotarii Vechi, restaurantul are la prima vedere un vibe elegant, sobru, putin rece, astfel incat atunci cand am ajuns in mijlocul iernii, imbracata cu 3 straturi de pulovere si ghete cu blanita, m-am simtit putin under-dressed pentru atmosfera creata, dar sentimentul s-a evaporat rapid, datorita zambetelor largi si comportamentului friendly al staff-ului.

Design interior

In prima faza, m-a uimit faptul ca meniul nu era extrem de diversificat, pentru ca apoi sa aflu ca bucatarul este italian, stabilit in Romania si specializat pe mancarea mediteraneana, deci prefera sa se axeze pe cateva feluri de mancare din aceasta sfera, pe care le face la perfectie.

Meniu mancare

Noi am incercat tartarul de ton si somon, care a fost proaspat si deosebit, chiar si pentru cei care nu sunt neaparat fani ai acestui gen de mancare.

Tartar de somon si tartar de ton

Am oscilat intre Salata Vogue si cea de curcan, iar l a fost foarte mare si satioasa, cu un sos delicios, iar pieptul de curcan gatit superb, astfel incat sa nu fie uscat si inecacios, ci moale si suculent.

Salata de curcan

Gnocchi guatro formaggi, incercat de Alexandra, au fost foarte buni, facuti integral in bucataria restaurantului si cu o aroma autentic italiana.

Gnocchi quatro formaggi

Eu incerc sa renunt la zahar, dar prietenele mele au incercat la desert lava cake-ul, pe care l-au descris ca fiind divin.

Lava cake

Toata mancarea a fost acompaniata de un vin rose, demise de la cramele Hallewood – Floare de Luna Feteasca Neagra Rose.

Trebuie sa recunosc ca am fost foarte placut impresionata de acest restaurant putin cunoscut, atat datorita servirii impecabile, cat si datorita . Desi am asteptat putin mai mult pana a venit mancarea (undeva la 15-20 de minute), avand in vedere ca absolut toate felurile de mancare sunt facute pe loc in bucataria restaurantulu, am inteles, iar asteptarea a meritat cu siguranta.

Table for 4, please!

Restaurantul Vogue este perfect pentru un business lunch, o cina romantica, sau chiar o iesire cu prietenii si il recomand cu drag mai ales pentru mancarea extraordinar de gustoasa.

 

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.