Lavazza Training Center Bucuresti

Lavazza Training Center

Lavazza, renumitul brand italian de cafea, a lansat marti, 26 iunie, in colaborare cu Coca Cola HBC Romania, primul centru de training din Romania, ce va va prezenta arta prepararii cafelei, metode prin care boabele de cafea sa-si pastreze calitatea intacta atat in momentul pregatirii bauturii, cat si in momentul in care este consumata. Training Center Lavazza va oferi de asemenea cursuri pentru barista si profesionisti in domeniu printr-un program care imbina degustarea de cafea, informatii despre tot ce inseamna cultivarea si apoi recoltarea boabelor de cafea, design al cafelei si arta latte-ului.

lavazza cappuccino

Lavazza Cappuccino

Ca un coffee addict adevarat, n-am putut lipsi marti de la evenimentul de deschidere a acestui centru unic in Romania. Situat in Bucuresti, la sediul Coca-Cola HBC, centrul de training Lavazza a fost construit in design italienesc si are toate functionalitatile care exista in oricare alt centru de training Lavazza din lume. In caz ca va intrebati, exista peste 50 de astfel de centre in lume, formand astfel cea mai mare retea de training de acest gen la nivel international.

Avantajele acestui centru de training sunt atat echipamentul ethnic de inalta calitate, cat si trainerii locali, foarte bine instruiti, care se afla in contact continuu cu centrul de training international Lavazza, cu sediul la Torino – recent certificat de SCA Specialty Coffee Association drept cel mai bun centru de training.

In cadrul evenimentului de marti, trainerul international Lavazza, Mirko Giordano, ne-a prezentat o serie de specialitati Lavazza, intr-un mod original si nonconformist, exploatand retetele semnatura Lavazza, precum Coffee Caviar, Coffee Popcorn si Coffeetail.

Mirko Giordano trainer Lavazza

Mirko Giordano trainer Lavazza

the ultimate coffee cocktail Lavazza

The ultimate coffee cocktail ingredients

Per total evenimentul de lansare a fost o experienta interesanta, educativa si amuzanta in acelasi timp, iar la sfarsit mi-au ramas cuvintele lui Mirko intiparite: “We put coffee in everything!”, lucru dovedit de preparatele de mai jos:

Coffeetail and coffeechips Lavazza

Coffeetail and coffeechips

Lavazza coffee caviar, coffee popcorn, coffeetail

Lavazza coffee caviar, coffee popcorn, coffeetail

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.