Out4Food

Desi imi place sa gatesc, nu intotdeauna am timp, iar in agitatia de zi cu zi, poate fi greu cateodata sa gasesc un restaurant bun, rapid.

Out4Food vine cu o solutie la indemana oricui, sub forma unei aplicatii disponibile atat pentru iOS, cat si pentru Android, dar si sub forma unui card pe care oricine il poate cere in restaurantele din grupul City Grill.

Out4Food e un program de fidelizare unic, singurul din Bucuresti care ofera atat de multe beneficii clientilor sai si tot singurul care ofera sansa bucurestenilor de a se bucura de oferte si reduceri in 19 restaurante, localuri cu specificuri diverse. Desi a fost lansata in 2013, varianta actuala a aplicatiei este in cea mai generoasa forma a sa, utilizatorii Out4Food primind vouchere de consumatie, reduceri, puncte care devin bani si alte facilitati care sa-i ajute sa economiseasca timp si bani cand iau masa in oras.

Beneficiile sunt multe si interesante, iar printre ele se numara:

 • posibilitatea de a rezerva in doar 10 secunde o masa la restaurantele grupului City Grill, direct din aplicatie
 • vouchere cadou care pot insemna o inghetata sau o bere rece din partea casei, un pahar de vin alaturi de pestele comandat sau oferte de tipul 1+1;
 • puncte extra pentru un stil de viata sanatos – prin parteneriatul cu bratara FitBit, utilizatorii
  care isi sincronizeaza bratara cu aplicatia si alearga 20 de km lunar primesc inapoi 15% din fiecare nota de plata sub forma de puncte valorice (1 punct = 1 leu), puncte ce pot apoi fi folosite la vizitele in restaurant.
 • utilizatorii pot avea parte de o masa gratuita: scanand nota de plata, 10% din valoarea fiecareia se transforma in puncte, unde 1 punct = 1 leu, puncte ce pot fi apoi folosite la achitarea notelor viitoare, total sau partial.

De 13 ani pe piata, grupul City Grill numara in prezent aproape 19 unitati: 5 dintre cele mai faimoase si mai pitoresti locatii istorice devenite restaurante – Restaurant Hanu’ lui Manuc, Hanu’ Berarilor (Casa Soare si Elena Lupescu), Caru’ cu Bere si Pescarus, precum si 7 restaurante Trattoria Buongiorno si 7 restaurante City Grill/City Cafe.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Comments

 1. greta

  De ce la o consumatie de 111 lei am primit doar 3 puncte prin aplicatia out4food,la carul cu bere?
  Ospatarul a luat bonul cu el ,e normal asa ceva?

  1. Post
   Author
   oana

   Buna! Din pacate, eu nu am cum raspunde la aceasta intrebare, dar ii poti contacta direct pe cei de la citygrill (pt ca aplicatia este a lor) si sa le spui ce s-a intamplat, la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 0731 491 849.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.