O escapadă la Constanța iarna

party la constanta

Cine a zis că excursiile la mare nu se fac iarna? În ultimul weekend din ianuarie, Carlsberg m-a dus la Constanța, împreună cu o gașcă de oameni faini, să sărbătorim cu toții 14 ani de existență a clubului Doors.

Așa că vineri după amiază, ne-am îmbarcat cu toții în limuzinele Opel Insignia puse la dispoziție de Sixt Group, și am pornit spre mare. Prima oprire a fost la hotelul La Scoica Land din Mamaia Nord, unde ne-am cazat. Situat pe malul lacului, hotelul inspirat de camerele fastuoase din Las Vegas este un complex spectaculos cu locuri de cazare, restaurant non-stop, sală de evenimente, piscină, locuri de joacă pentru copii și sporturi nautice. Camerele sunt cu adevărat spectaculoase, piesa de rezistență fiind oglinzile de pe tavan, deasupra patului. Every Instagrammer’s dream, right?

La scoica Land mamaia nord constanta
La Scoica Land

Ne-am început seara cu o cină delicioasă la restaurantul La Scoica din Constanța. Printre cele mai renumite restaurante din oraș, La Scoica este cu siguranță cunoscut pentru pizza delicioasă și enormă. Cina noastră, însă, a început cu aperitive clasice, precum icrele și salata de vinete și a continuat cu preparatele a la carte alese de fiecare, toate acompaniate de berea românească premium Bucur, dar și de răcorosul cidru Somersby. P.S.: caracatița sote este wow.

Restaurant La Scoica Constanta
Restaurant La Scoica
Restaurant La Scoica Constanța

Am continuat seara la Doors, unde am sărbătorit cei 14 ani de existență a clubului cu un super concert Golan și o masă plină de Carlsberg, Kronenburg Blanc și Somersby.

Nu multă lume știe ca Doors a început în 2006 ca o cafenea în care se reuneau fanii acestui gen muzical, devenind club abia în 2012. Tot din 2012, în fiecare an în august Doors club se mută la White Horse Rock’n’Roll din Costinești pentru Out of Doors Fest, un festival rock ce reuneste trupe de alternative rock, hard rock, indie rock, ragge și electric jazz.

Doors Club Constanța

Am încheiat noaptea așa cum trebuie la singurul club de hip-hop din Constanța, Goblin, unde am fost așteptați cu frapierele pline de Tuborg și unde am dansat până dimineața.

Goblin Constanța

Hotelul La Scoica Land a avut grijă de noi a doua zi cu un mic dejun târziu, copios, cât să ne revenim pentru drum.

mic dejun la Scoica Land
Mic dejun la La Scoica Land

Bineînțeles că nu puteam pleca înainte de a saluta marea, mai ales pe o vreme așa însorită, așa că am facut o plimbare pe plajă, apoi ne-am urcat în mașini și am pornit spre casă “cu marea în suflet și cu scoica mea”…

Party la Contanta by carlsberg
Gașca veselă
Party la Contanta by carlsberg
Happy kid

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.